Zuma's Revenge!

Zuma's Revenge!

Knikkerplezier met kikkers

VOOR

  • Nette graphics

TEGEN

  • Rare volgorde puzzels
  • Niet opslaan
  • Klein venster

Gemiddeld
6

Zuma's Revenge! is een verslavend puzzelspel. Je bent een kikker die een rij met gekleurde ballen weg moet werken door er andere ballen tegen aan te schieten. Deze game telt een flink aantal niveaus die jou wel even zoet houden. Zuma's Revenge! is ook beschikbaar als gratis webapp.

Naast de vele levels zit Zuma's Revenge! vol met droge humor, maar puzzelen blijft uiteraard de hoofdmoot. Het principe van de puzzel is overigens vrij simpel: je maakt combinaties van drie of meer ballen met dezelfde kleur. Deze verdwijnen dan en wanneer alle ballen weg zijn, heb je het level gehaald. Na een aantal niveaus neem je het op tegen een baas, die je tussen het puzzelen door moet verslaan.

Normaal gesproken stijgt de moeilijkheidsgraad met het verloop van het spel, maar niet in Zuma’s Revenge!. Het spel lijkt willekeurig puzzels achter elkaar te plaatsen, waardoor je na een moeilijke puzzel kans loopt een gemakkelijke te krijgen. Ook is de maat van het nogal kleine venster niet aan te passen. Verder sla je in Zuma's Revenge! ook je voortgang niet op: je begint elke keer opnieuw.

Heb je zin om even zorgeloos te puzzelen, speel dan nu Zuma's Revenge! Je krijgt vele niveaus voor je kiezen waarin je losgaat met ballen. Houd jij dus wel van kikkers die knikkers schieten, dan is Zuma's Revenge! voor jou gemaakt.

Meeste downloads Puzzels voor web-apps

Meer
Zuma's Revenge!

Naar de site

Zuma's Revenge!

Beoordelingen about Zuma's Revenge!

Promotie×
Watch Movie | รายการ มหานครอัจฉริยะ | American Dragon