zOMGies

zOMGies WEBAPP

Genadeloos zombies neerknallen

VOOR

  • Simpele maar verslavende arcade-game
  • Mysterieuze beats als achtergrondmuziek
  • Leuke bloedige animaties

TEGEN

  • Levels lijken veel op elkaar

Goed
7

In de gratis flash-game zOMGies ben jij een verstrooide tiener die al vluchtend de ene na de andere zombie neerschiet. Aan deze ware nachtmerrie komt alleen een positief einde wanneer je als een echte killer door de vele levels heen knalt.

Het hoofdmenu van zOMGies voorspelt al niet veel goeds. Wat verdwaalde mensenlichamen en autowrakken omringen de knoppen waarmee je high scores bekijkt, een opgeslagen game voorzet of een nieuw spelletje start. Er volgt een korte instructie over het gebruik van de WASD-toetsen, spatiebalk en muis en ineens stormt er een horde gestoorde zombies op je af. Je hebt in zOMGies maar één optie: schieten, schieten en nog meer schieten.

Waar je eerst nog begint met een wandelstok en een simpel handgeweer, 'verdien' je tussen de levels door steeds effectievere wapens. zOMGies stelt dan ook niet teleur wat betreft bloedige animaties: de koppen slingeren op bevredigende wijze van de zombie-nekken af. Wel is het verwarrend hoe de monsters er telkens in slagen met blote handen jouw hoofd eraf te hakken. Het zal ook wel te maken hebben met de beperkte zombie-killing-skills van ondergetekende.

Iedere keer dat een zombie jou op de knieën krijgt, laat je met overslaande tienerstem nog net een wanhopige "Oh My God" horen. Hoewel het toepasselijk genaamde zOMGies almaar meer van hetzelfde biedt, is het moeilijk om je mannetje dan niet te willen wreken.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
zOMGies

Naar de site

zOMGies WEBAPP

Beoordelingen about zOMGies

Promotie×
Terms & Privacy | Loveyatri The Journey of Love (2018) 720p Hindi HDRip x264 AAC Full Bollywood... | Kokobuy (44)