Zoho Writer

Zoho Writer beta

Online alternatief voor Microsoft Word

VOOR

  • Extreem compleet programma

TEGEN

  • Matige Nederlandse vertaling

Excellent
9

Zoho Writer is een gratis online tekstverwerker overladen met opties. Zoho's kantoorapplicaties genieten minder bekendheid dan die van concurrenten als Google & .co, maar dat is wellicht onterecht. Deze tekstverwerker is namelijk ontzettend compleet én handzaam.

De lay-out en menu's van Zoho Writer doen sterk denken aan Microsoft Office 2010. Zo vind je er onder handige tabs een schat aan opties voor het opstellen van een tekst. Waar de tekstverwerker van Google Docs het eenvoudig houdt, gaat Zoho Writer de diepte in. Opties voor spellingscontrole, woorden tellen, kop-en voettekst en watermerken zijn niet van de lucht. Wil je voor een mailing adresgegevens uit een spreadsheet samenvoegen met een tekstdocument? Ook dit regel je met Zoho Writer.

Documenten sla je op in veel verschillende bestandsformaten zoals Word document, txt-bestand of pdf. Compatibiliteit is dus geen issue voor Zoho Writer en zoals het online apps betaamt, biedt de applicatie ook goede opties voor het online delen van je werk. Verder openen Zoho Writer's bestanden in tabs binnen hetzelfde browserscherm, zoals we dat kennen van de offline kantoorsoftware van IBM, Lotus Symphony.

Er valt weinig aan te merken op Zoho Writer, maar aan de Nederlandse vertaling valt nog wél wat te verbeteren. Hier en daar gebruikt 't programma Engelse termen of ronduit onjuiste bewoordingen. Zo schuilen de weergave-opties van de pagina onder de tab "Aantal keer bekeken".

Zoho Writer is een volwaardig en sterker substituut voor Microsoft Word dan de tekstverwerker van Google Docs. De uitgebreide menu's en gebruiksvriendelijkheid maken de applicatie tot een juweeltje van een schrijfprogramma.

Zoho Writer ondersteunt de volgende formaten

Importación: DOC, DOCX, SXW, ODT, RTF, TXT, JPG, GIF, PNG, HTML
Exportación: DOC, DOCX, PDF, SXW, ODT, RTF, TXT, LaTex

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
Zoho Writer

Naar de site

Zoho Writer beta

Beoordelingen about Zoho Writer

Promotie×
Menjnk holnap moziba (2007) Nézettség: 27 Hossz: 85 min IMDB: 6.8 Beküldve: 2018/12/03 Menjnk holnap moziba 2007 | Biography | 1 Dead Party (2013)