Zoho Docs

Zoho Docs

Online bestanden opslaan en beheren

VOOR

  • Converteert bestanden
  • Functioneert als online opslagplek

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Zoho Docs biedt een beheeromgeving voor online bestanden. De bestandsverkenner laat je vanuit je browser je files organiseren en presenteert daarbij een aantal slimme functies.

Net als bij de Windows Verkenner, verschaft Zoho Docs een compleet overzicht van je online bestanden. Verder organiseer je files door ze te verplaatsen, kopiëren, plakken of in mappen te stoppen. Zoals gebruikelijk bij bestandsbrowsers vind je links in 't beeld een boomstructuur met mappen en rechts de bestanden die zich op bepaalde locaties bevinden.

Een slimmigheidje van Zoho Docs betreft de tabs boven in 't scherm, waarmee je van type weergave wisselt. Zo is er een tab die 'recente documenten' presenteert, maar ook eentje die bestanden op basis van medewerkers met toegang of labels laat zien. Met deze labelfunctie voeg je etiketjes toe aan je files, waardoor je ze makkelijker categoriseert en terugvindt.

Zoho Docs in de eerste plaats bedoeld als verzamelplek van al je Zoho-bestanden, gemaakt in bijvoorbeeld Zoho Writer of Zoho Notebook. Dit betekent echter niet dat andere files niet welkom zijn. Ook muziek, video en eigenlijk ieder type bestand parkeer je bij Zoho Docs. Bovendien exporteer je files (na keuze van een bestandsformaat) gemakkelijk naar een vast systeem en deel je ze met andere gebruikers.

Naast een prima overzicht van al je Zoho-bestanden, is Zoho Docs een online thuisbasis van je files. Wil je een bestand delen met anderen, converteren of bewerken dan doe je dit razendsnel vanuit de online verkenner.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
Zoho Docs

Naar de site

Zoho Docs

Beoordelingen about Zoho Docs

Promotie×
Corruption in Education - 338 Words | Liveticker | 4 x stemma badge logo adesivo metallo bose altoparlanti stereo