Zilch

Zilch

Lekker dobbelen tegen vriend of computer

VOOR

  • Lekker verslavend
  • Simpel te leren
  • Speel online

TEGEN

  • Niet aanwezig

Uitmuntend
8

Zilch is een gratis dobbelspel waarin je zo snel mogelijk 10.000 punten moet scoren. Je speelt deze game direct vanuit je browser; met een muisknop gooi je de teerlingen op je scherm. De punten lopen misschien snel op, maar je loopt te allen tijde het risico alles kwijt te raken.

Je begint Zilch met 6 dobbelstenen. De 1 is 100 punten waard en voor een 5 krijg je er 50. Verder zijn 3 2-en 200 punten, 3 3-en 300 enz. Tot slot leveren 3 1-en je maar liefst 1000 punten op. Genoeg over de puntentelling in Zilch, er is namelijk meer. Je moet elke worp punten vergaren. Gooi je de stenen en komt er geen score op tafel, dan ben je af en krijg je niks. Daarom dien je af en toe te 'banken'. Hiermee eindigt je beurt, maar schrijf je alle punten op die je hebt gegooid. Zo bereik je gaandeweg de 10.000.

Zilch lijkt een weinig enerverende game waar je eenvoudig punten vergaart. Toch lijkt de gokkende aard in elke speler vaak de overhand te krijgen. Je wilt toch nog 1 keer werpen om nog wat meer punten te winnen. De rondjes duren niet zo lang, dus je hebt altijd wel even tijd voor nog een potje. De 120 'awards' die je kunt winnen, nodigen ook uit om maar vooral door te blijven gaan. Als klap op de vuurpijl speel je desgewenst tegen je vrienden in de online-modus.

Voor een lekker tussendoortje is Zilch uitermate geschikt. Je hoeft niks te installeren en de potjes zijn kort. Pas wel op dat je niet verslaafd raakt aan Zilch; hier op de redactie hebben we namelijk moeite om te stoppen.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Zilch

Naar de site

Zilch

Beoordelingen about Zilch

Promotie×
Prix les moins chers | Watch Trailer | Télécharger le Torrent