Yahoo! Mail

Yahoo! Mail

Handige maildienst met uitbreidingen en onbeperkte opslagruimte

VOOR

  • Chatten vanuit browser
  • Onbeperkte opslag

TEGEN

  • Applicatiebeheer onduidelijk
  • Druk beginscherm

Goed
7

Yahoo! Mail is een gratis maildienst, vergelijkbaar met Gmail en Hotmail. De service biedt onbeperkte opslagruimte voor je mails en een ingebouwde chatfunctie.

Na het aanmaken van een mailaccount (bijvoorbeeld @yahoo.com of @rocketmail.com) krijg je een kleine tour op de website. Deze rondleiding verloopt net als de rest van de dienst geheel in het Engels, maar dit stoort fervente internetters geenszins. De diensten van Yahoo! zijn in Nederland en België minder bekend maar daarom niet minder functioneel. Zo werkt Yahoo! Mail goed samen met chatprogrammaYahoo! Messenger en biedt Yahoo! de mogelijkheid om je webmail uit te breiden met applicaties (veelal voor het bewerken van foto's).

Mailen verloopt zoals je gewend bent van andere maildiensten, waarbij Yahoo! Mail uiteraard goed op spam let. Een strikte filter bepaalt of mails wel of niet in je Inbox verschijnen, hoewel niet helemaal duidelijk is hoe het onderscheid tussen digitale troep en 'echte' mails wordt gemaakt. Zo kwamen mails gestuurd vanaf onze Softonic-adressen direct in de spambox terecht.

Yahoo! Mail biedt een prima dienst aan, met onbeperkte opslagruimte. De maildienst werkt naar behoren en is daardoor een prima alternatief voor de bekendere webmail-diensten.

Meeste downloads E-mail clients voor web-apps

Meer
Yahoo! Mail

Naar de site

Yahoo! Mail

Beoordelingen about Yahoo! Mail

  • door Anonymous

    verwarrende en misleidende opbouw van he e-mailsysteem.
    die verniewing is enorm verwarrend en misleidend, o.a. b...   Meer

Promotie×
Terms & Privacy | Loveyatri The Journey of Love (2018) 720p Hindi HDRip x264 AAC Full Bollywood... | Kokobuy (44)