XML Viewer

XML Viewer voor Windows

XML-bekijken was nog nooit zo eenvoudig en intuïtief

XML Viewer is een hulpmiddel van MindFusion dat het bekijken van de inhoud van een XML-bestand redelijk eenvoudig en eenvoudig maakt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis voor persoonlijk gebruik
  • Intuïtieve gebruikersinterface

TEGEN

  • Soms kan er een buggy zijn
  • Klantenservice kan beter zijn

XML Viewer is een hulpmiddel van MindFusion dat het bekijken van de inhoud van een XML-bestand redelijk eenvoudig en eenvoudig maakt.

Functies en maatwerk

Het softwaredownloadbestand is compact en klein, wat betekent dat het niet te veel beslag zal leggen op uw computeropslag of geheugen. Om de gebruikerservaring voortdurend te verbeteren en te verrijken, bedenkt MindFusion keer op keer nieuwe functies voor de tool. De bestaande versie is volledig herschreven om extra functies aan zijn gebruikers te bieden. De kleuren van de XML-structuur kunnen bijvoorbeeld nu naar believen worden gewijzigd. De XML-knooppunten ondersteunen nu bladwijzers, wrapping- en regelnummers. Bovendien is het laadproces geoptimaliseerd, wat betekent dat grote bestanden snel kunnen worden geanalyseerd en gepresenteerd. Ook kan de XML op verschillende manieren worden aangepast - zoals het verwijderen en invoegen van knooppunten en het verwijderen en toevoegen van attributen aan de huidige elementen.

Populariteit en ondersteuning

XML Viewer is een van de meest betrouwbare en vertrouwde keuzes om XML-bestanden te bekijken, zowel voor zakelijke als voor individuele gebruikers. MindFusion is een geloofwaardige naam in de software-industrie en zijn product XML Viewer bestaat al geruime tijd. In feite ziet het honderden downloads bijna dagelijks en wordt het door de gebruikers als het beste beschouwd. Deze ondersteuning door de gebruikersgemeenschap kan voornamelijk worden toegeschreven aan de compromisloze aangeboden prestaties. En het feit dat MindFusion de tool gratis aanbiedt voor niet-commercieel gebruik, is een enorme bonus. Bedrijven krijgen een levenslange licentie voor $ 10 voor elke kopie, wat weer behoorlijk goedkoop is.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

XML Viewer

Download

XML Viewer 3

Beoordelingen about XML Viewer

Promotie×
What Is Limited Government | True Detective | The Street Fighter Collection