WWE 2K18

WWE 2K18 voor Windows

De meest verfijnde WWE-gamingervaring tot op de dag van vandaag

WWE 2K18 is een WWE-videogame met frisse functies, meer realistische simulaties en een andere gaming-goedheid.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Intens en veel realistischer drama
  • Grote en diverse creatie suite
  • Tekenaanpassing en gameplay

TEGEN

  • De fundamenten zijn nog steeds hetzelfde
  • Technische problemen kunnen er nog steeds zijn

WWE 2K18 is een WWE-videogame met frisse functies, meer realistische simulaties en een andere gaming-goedheid.

Nieuwe functies en realistisch

WWE 2K18 probeert in tegenstelling tot andere WWE-spellen in het verleden dichter bij de gekwadrateerde cirkel te komen. De game-ervaring is daardoor intenser en veelzijdiger. Bijvoorbeeld acht-man-wedstrijden, nieuwe gewichtsdetectie, een enorm backstage-gebied, enkele duizenden nieuwe animaties, enz. Zijn enkele opvallende kenmerken. Ook zorgt een nieuwe rendering-engine voor een visuele herziening van WWE 2K18 en maakt het drama er veel reëler uit. De beelden, het rooster, het aantal beschikbare modi, enz. Maken de ervaring leuk, verfijnd en gepolijst. Er is ook de mogelijkheid om te converseren met supersterren (in het spel), vijanden te vormen, allianties te vormen, opkomende wedstrijden te plannen en op zoek te gaan naar speurtochten. Je kunt ook online concurreren met spelers om je spelersprofiel te verbeteren en upgrades en boosts te winnen.

De aanpassingsopties zijn verbeterd met een diepere aanpassingstoolset en aangepaste matchkeuzes. De Creation Suite biedt ook extra gedetailleerde functies voor het maken van een superster, video of arena. Hiermee kun je bijna elke worstelaar verzinnen die ooit de WWE-ring sierde.

Wat de gameplay betreft, hebben de ontwikkelaars waarschijnlijk hun best gedaan. De wedstrijden zijn leuker dan voorheen en de omkeringen zijn ook veel meer in balans. Bovendien, als het gaat om het indienen van de tegenstander, zijn er keuzes beschikbaar.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

WWE 2K18

Download

WWE 2K18 1.0

Beoordelingen about WWE 2K18

Promotie×
Oh No She Betta Don't | The Litigators | Pokémon the Movie The Power of Us 2018 HDRip XviD AC3-EVO