Windows Live Photos

Windows Live Photos

Microsoft's eigen online fotostek

VOOR

  • Veel opslagruimte

TEGEN

  • Weinig deelfuncties

Goed
7

Windows Live Photos maakt deel uit van Microsoft's Live diensten, die staan gebundeld op live.nl. Deze gratis dienst is bedoeld om je foto's te delen met anderen of gewoon op te slaan op 't web.

Net als Google's Picasa Web is Windows Live Photos een webstek waar je je kiekjes parkeert. Je deelt foto's gemakkelijk met je vrienden maar let op: zonder de instellingen aan te passen zijn veel foto's voor al je contacten te bezichtigen. Gelukkig is de interface helder en pas je gemakkelijk de zichtbaarheid aan in het menu Machtigingen. Zijn er kiekjes bij waar je zelf op staat dan geef je dit aan met een klikje op 'Dat ben ik'. Ook andere personen uit je contacten 'tag' je eenvoudig.

In Windows live Photos maak je gemakkelijk albums aan en upload je tot 5 foto's tegelijk. Dat gaat lekker snel en staan ze online dan download jij of anderen ze met een druk op de knop. De uploadlimiet per foto is met 50 MB per afbeelding erg ruim.

Windows Live Photos is een prima online verzamelplek van foto's. Je zet gemakkelijk prentjes vanaf je harde schijf op het net, met een indrukwekkende opslagruimte van 25 GB. Een bewerkingsfunctie zoals in Picasa Web ontbreekt, maar afbeeldingen delen of tijdelijk opslaan werkt in Windows Live Photos prima.

Meeste downloads Backup & Opslaan in de Cloud voor web-apps

Meer
Windows Live Photos

Naar de site

Windows Live Photos

Beoordelingen about Windows Live Photos

Promotie×
Rebecca Cook | The Ballad of Buster Scruggs | Le bal du gouverneur (FilmComplet) FrançaisVF | Kristin Scott Thomas | Didier Flamand