Wikidot

Wikidot

Maak je eigen online encyclopedie

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Testen voor het online plaatsen
  • Uistekende hulp

TEGEN

  • Tot op heden geen

Excellent
9

Wikidot is een eenvoudige manier om een verzamelbak van informatie (een Wiki) te beheren. De bekendste Wiki is de website Wikipedia. Met Wikidots maak je een encyclopedie aan voor een gericht onderwerp. Laat andere mensen informatie toevoegen en voor je het weet heb je een compleet naslagwerk.

Je maakt een account aan en je gaat daarna direct aan de slag. Wikidot kent een grote en behulpzame gemeenschap; voor elke vraag kun je bij ze terecht. Toch maak je daar hoogstwaarschijnlijk niet veel gebruik van, want Wikidots wijst zichzelf en is gebruikersvriendelijk. Je voegt eenvoudig ook sociale netwerken zoals Facebook en Hyves toe waardoor je jouw publiek flink uitbreidt.

Heb je ervaring met het maken van Wiki's dan merk je dat de mogelijkheden van Wikidots legio zijn. Dankzij de 'sandbox'-optie zie je het resultaat alvorens het online te zetten. Ook de beveilingsopties voldoen aan je wensen; je past deze eenvoudig aan, wat ervoor zorgt dat niemand jouw encyclopedie verpest.

Wil je een encyclopedie maken gericht op een speciaal onderwerp dan is Wikidots de juiste keuze. Het werkt eenvoudig en geeft je veel opties om jouw naslagwerk precies zo vorm te geven als jij dat wilt

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
Wikidot

Naar de site

Wikidot

Beoordelingen about Wikidot

Promotie×
michael porter | PoinBreak 3D HOU BluRay 3D 1080p | Economic growth in China - 917 Words