Widgetbox

Widgetbox

Moeiteloos widgets maken voor je webapplicaties

VOOR

  • Grote catalogus kant-en-klare widgets
  • Gebruiksvriendelijke widgets-maker
  • Veel ondersteunde platformen
  • Maak ook sites voor mobieltjes

TEGEN

  • Veel slechte widgets in catalogus

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Personaliseren categorie voor alternatieve applicaties.

Met de gratis services van Widgetbox vind en ontwikkel je widgets voor je website, blog of social media-pagina. Zo creëer je zonder enige technische voorkennis leuke en nuttige applicaties voor persoonlijke of professionele doeleinden. Bovendien maak je met Widgetbox ook 'mobile sites', websites die geschikt zijn voor iPhone en Android smartphones.

Widgets kom je overal tegen. Op je Mac's Dashboard of het bureaublad van Windows staan ze er als kleine 'doosjes' die bijvoorbeeld de huidige temperatuur of wisselkoers weergeven. De laatste jaren heeft er echter een ware explosie van online widgets plaatsgevonden. Een 'countdown' naar het WK voetbal, een spelletje op iemands Facebook-pagina of een altijd verse lijst van tweets van je favoriete nieuwssite: het zijn allemaal widgets en in vele gevallen zijn ze gemaakt met Widgetbox.

Je hebt geen Widgetbox-account nodig om door de site's grote verzameling widgets (ook wel 'gadgets' genoemd) te browsen. In de galerij vind je er tienduizenden, verdeeld in categorieën als humor, muziek, sport en video. Met duidelijk knoppen voeg je ze zo toe aan pagina's op onder andere Hyves, iGoogle, WordPress en LinkedIn. Pas wel op, want doordat iedereen mag publiceren op Widgetbox staat er ook veel troep tussen.

Om zelf zo'n dingetje te creëren, dien je wél een Widgetbox-account aan te maken. Hierna kies je eerst om welk type widget het gaat: zo maak je een gadget met links naar video's die jij op YouTube hebt geplaatst, of een enquête voor bezoekers van je blog. Met een gebruiksvriendelijke editor bepaal je vervolgens stap voor stap het uiterlijk en de inhoud van je widget. Wanneer 'ie af is, publiceer je hem eenvoudig naar een van de vele ondersteunde platformen. Op vrijwel identieke manier ontwikkel je met Widgetbox óók sites voor mobiele toestellen.

Vraag je je af waar zoveel mensen de bekwaamheid vandaan halen om widgets te maken? Wij weten het antwoord: er is helemaal geen kennis vereist! Widgetbox neemt je bij de hand en samen maak je zoveel nuttige of irritante webprogrammaatjes als je wil.

Meeste downloads Personalisatie voor web-apps

Meer
Widgetbox

Naar de site

Widgetbox

Beoordelingen about Widgetbox

Promotie×
16.11.1805:41 Uhr Die Sims 4 - Werde berühmt*inklusive deutschem Untertitel* Simulation0 / 01.846 Hits VID P2P DDL 3 Kommentare | Der.Hauptmann.2017.German.AAC.1080p.WEBRip.x264-PS | eBay-Branded Padded Airjacket With Blue Print 6.5 x 8.75