Wetpaint

Wetpaint

Websites bouwen zonder technische bagage

VOOR

  • Ready-to-go binnen minuten
  • Duidelijke bewerkingsmenu's
  • Interactief met actieve leden en fora

TEGEN

  • Wetpaint-sites zien er erg hetzelfde uit
  • Veel reclames

Goed
7

Met Wetpaint maak je gratis websites zonder dat je daar enige programmeerkennis voor nodig hebt. Via kant-en-klare templates (sjablonen) zet je binnen no-time een interactieve community op met foto's, video's en discussiefora.

Er duiken steeds meer websitebouwers op; zo'n webapplicatie heet met dure woorden een Content Management System (CMS). Een goed voorbeeld hiervan is WordPress, waarmee je zonder problemen een mooi blog opstart. Ook met Wetpaint maak je sites met informatieve én interactieve element.

Na het aanmaken van een Wetpaint-account, wat lekker snel gaat, creëer je in een paar stappen je website. Eerst kies je een naam (die je later altijd kan aanpassen) en een URL (sitenaam.wetpaint.com). Hierna werk je achter de schermen aan het uiterlijk en de inhoud van je Wetpaint-site. Zo upload je eenvoudig foto's en kies je YouTube-filmpjes die onder het tabje Videos op de site komen te staan. Bovendien nodig je nieuwe leden uit, die zelf ook aan de inhoud van de site mogen werken.

Wetpaint is geëvolueerd tot een portaal met vooral fansites voor Amerikaanse tv-series. Als je wil, discussieer je dus tot je een ons weegt over shows als Lost, Mad Men en True Blood. Wel moet je veel reclame dulden op je eigen en andere Wetpaint-sites. Om advertentieloos te publiceren, dien je een betaalaccount aan te maken.

Wil je een website maar heb je geen flauw benul hoe je er eentje moet ontwikkelen? Maak je niet druk: Wetpaint biedt jou het gereedschap om je eigen interactieve plek op het web te scheppen.

Meeste downloads Zoek & Opzoek tools voor web-apps

Meer
Wetpaint

Naar de site

Wetpaint

Beoordelingen about Wetpaint

Promotie×
The Judges Do Battle, Pt. 3 | if you want to be a badger | Historical