Video2mp3

Video2mp3

Audio opslaan als mp3 bij YouTube en andere videosites

VOOR

  • Slechts enkele stappen nodig
  • Ondersteunt meerdere sites

TEGEN

  • Optie voor hoge kwaliteit werkt slecht
  • Storende reclame

Niet bijzonder
5

Met de webapplicatie Video2mp3 sla je de audio van internetfilmpjes op als mp3'tje. De dienst ondersteunt niet alleen grootmacht YouTube, maar ook verscheidene andere videosites.

Op de homepage van Video2mp3 zie je een grote witte balk. Plak hier de URL (webadres) van de video in, klik op 'Convert' en je bent praktisch klaar. De converter gaat even aan 't werk -het omzetten van een muziekclip van 4 minuten duurt ongeveer 15 seconden- en daarna schotelt Video2mp3 je een downloadlink voor. Het mp3-bestand is snel binnen en je beluistert deze hierna dus bijvoorbeeld op je computers muziekspeler of op je smartphone.

Bij het plakken van de URL heb je ook de keuze uit 'standaard' of 'hoge' kwaliteit. Onze tests wezen echter uit dat de optie voor hoge kwaliteit slechts sporadisch werkt; namelijk, als de geluidskwaliteit van het bronbestand zélf goed is. Vergeleken met concurrent AudioThief ondersteunt Video2mp3 meer sites dan alleen YouTube; denk hierbij aan Dailymotion en MySpace. Wat ons betreft is dit echter niet genoeg om de lage betrouwbaarheid en overdaad aan reclame goed te praten.

Wil je de audio uit een YouTube-filmpje extraheren, dan krijg je dit gedaan met Video2mp3. De optie voor hoge kwaliteit werkt echter slecht en daarnaast valt de webapp vooral op door de onvolledige Nederlandse vertaling en stuitende reclame. Laat Video2mp3 indien mogelijk links liggen.

Meeste downloads Multimedia voor web-apps

Meer
Video2mp3

Naar de site

Video2mp3

Beoordelingen about Video2mp3

Promotie×
ละคร อนิลทิตา | Charlotte Springer | Saving General Yang (Movie)