UniPDF Converter

UniPDF Converter 1.2

Een gemakkelijke manier om PDF-bestanden te converteren naar Word-documenten

UniPDF Converter is een softwaretool dat helpt bij het converteren van PDF-bestanden naar Word-documenten, afbeeldingen, platte tekstbestanden, HTML, enz.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Bestanden kunnen in batches worden omgezet
  • Compatibiliteit met meerdere indelingen
  • Geen beperkingen voor de bestandsgrootte

TEGEN

  • Het elke keer veranderen van instellingen kan vervelend zijn
  • Omdat het gratis is
  • er is geen ontsnappen aan crapware

UniPDF Converter is een softwaretool dat helpt bij het converteren van PDF-bestanden naar Word-documenten, afbeeldingen, platte tekstbestanden, HTML, enz.

Slaat verwarring en complexiteiten over

UniPDF Converter is gemakkelijk te gebruiken. De downloadinstructies zijn duidelijk en de verwarrende stappen en opties die gewoonlijk worden geïdentificeerd met andere vergelijkbare convertorgereedschappen zijn nergens te vinden. De tool is voornamelijk van de soort met slepen en neerzetten. Je kunt zelfs documenten uploaden naar het platform, als je het op die manier leuk vindt. Nadat het doelbestand is gesleept en verwijderd, moet u een van de beschikbare vooraf ingestelde uitvoerindelingen kiezen voordat u de conversie start. Voordat u de conversie uitvoert, moet u ook naar de software-instellingen gaan en de bestandsindeling selecteren.

Ondersteunt meerdere indelingen

Zoals eerder vermeld, laat UniPDF Converter niet alleen u PDF-bestanden converteren naar Word-documenten, maar de bestanden kunnen ook naar een groot aantal andere formaten worden geconverteerd. De ondersteunde beeldtypen zijn png, jpg, tif, bmp, pcx en tga. Bestanden kunnen worden geconverteerd als DOC en RTF (Word-indelingen). De softwaretool heeft een Windows-desktopprogramma dat helpt bij de conversie. De tool ondersteunt ook batch-PDF-conversies. De conversiekwaliteit is van topklasse. Alle lettertypen, tekst en afbeeldingen zouden op de juiste plaatsen blijven staan ​​en het uitvoerbestand zou er bijna hetzelfde uitzien als het bronbestand. Het enige verschil dat het nieuwe bestand is, is bewerkbaar.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor windows

Meer
UniPDF Converter

Download

UniPDF Converter 1.2

Beoordelingen about UniPDF Converter

Promotie×
Descargar APK | Sanju Mariko | Fear.The.Walking.Dead.S02E01.720p.WEB-DL.x264-FUM[ettv].srt