UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN

UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN voor Windows

Gratis en snelle VPN met premiumfuncties

UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN is een browserextensie die privacy op het internet waarborgt en anoniem surfen en surfen mogelijk maakt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt buitengewoon goed
  • Geen aanmelding of registratie nodig

TEGEN

  • Bepaalde browsers zoals Firefox hebben mogelijk een handmatige configuratie nodig
  • Meer van een proxy dan een VPN

UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN is een browserextensie die privacy op het internet waarborgt en anoniem surfen en surfen mogelijk maakt.

Werkmechanisme

UltraSurf configureert de browser van een gebruiker om ervoor te zorgen dat alleen HTTPS-verkeer wordt gerouteerd en gecodeerd. Het negeert HTTP dat doorgaat via de reguliere internetprovider. Wanneer geïnstalleerd op Windows, configureert het automatisch IE (Internet Explorer) en wist het geschiedenisgegevens en cookies wanneer de browser wordt afgesloten. UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN verbergt uw IP-adres, wist cookies en browsergeschiedenis. Het bevat end-to-end encryptie voor het beschermen van uw informatie tegen zichtbaar zijn voor derden. Het anoniem surfen heeft geen bandbreedte-beperkingen.

Probleemloos en naadloos

De UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN-service werkt over het algemeen goed, zonder veel gedoe. Uw internetverbinding kan eenvoudig worden beveiligd, zelfs wanneer u browst op Wi-Fi-hotspots, verstikkend hackers probeert gegevens te stelen. Als het verzachten van een ISP van het toezicht houden op en documenteren van online activiteiten van vitaal belang is, dan is UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN een must-have tool. De uitbreidingsfunctionaliteit betekent dat u uw internetactiviteit kunt beveiligen door eenvoudigweg een schakelaar om te draaien. Het werkt geweldig op scholen, op het werk, op openbare plaatsen, enz. Zonder geografische beperkingen. In tegenstelling tot andere VPN's, heeft de extensie geen fluctuatieproblemen en blijft de vloeiendheid bestaan ​​nadat bestanden online zijn gedownload met de codering ingeschakeld. Het belangrijkste is dat er geen significante daling is in internetsnelheden.

Meeste downloads VPN voor windows

UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN

Download

UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN varies-with-device

Beoordelingen about UltraSurf Security, Privacy & Unblock VPN

Promotie×
Economic Tool and Concepts - 1132 Words | Group Communication Comp... | Drawn Together (36)