Twitter

Twitter

Vertel je verhaal in 140 tekens

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Deel je mening met iedereen
  • Vind je vrienden snel

TEGEN

  • Korte berichtjes

Goed
7

Twitter is een gratis applicatie waarmee je jouw gedachtes deelt met iedereen die daar in geïnteresseerd is. Je plaatst berichtjes -niet langer dan 140 leestekens- die jouw volgers te lezen krijgen. Wil jij daarnaast weten wat je vrienden bezighoudt, dan volg je ze eenvoudig op Twitter.

Na het aanmaken van een account 'tweet' je er direct op los. Je typt simpelweg wat je op je hart hebt. Wil je een link naar een andere webpagina toevoegen dan raden we aan deze eerst te verkorten met Bit.ly. Zo houd je immers meer ruimte over om je verhaal te vertellen. Via de 'Find People'-optie vind je eenvoudig je vrienden of bekende mensen die ook op Twitter zitten. Uiteraard zit Softonic ook op Twitter, neem hier maar eens een kijkje.

Door het maximum van 140 tekens moet je soms flink goochelen om alles passend te krijgen. Je ziet dan ook vaak vreemde afkortingen en sms-achtige taal die meer tijd kosten te ontcijferen dan te typen. Door het 'retweeten' en het persoonlijk richten van berichten aan tweeters, zitten de tweets ook nog eens vol met @-tekens en '#'. Dit maakt de berichtenservice van Twitter er niet duidelijker op. Aangezien er miljoenen mensen op Twitter actief zijn, is het echter wel de moeite waard om deze Twitter-taal te ontrafelen.

De Twitter-website is redelijk karig in vergelijking met de vele messaging-applicaties die er op de markt zijn. Wil je dus wel lekker tweeten, maar wil je meer opties, kijk dan eens naar deze programma's.

Heb je veel te vertellen in weinig woorden dan is Twitter jouw uitlaatklep. Je deelt je opinie met iedereen die jouw volgt en zelf blijf je ook op de hoogte van de handel en wandel van al je medetwitteraars.

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
Twitter

Naar de site

Twitter

Beoordelingen about Twitter

Promotie×
Menjnk holnap moziba (2007) Nézettség: 27 Hossz: 85 min IMDB: 6.8 Beküldve: 2018/12/03 Menjnk holnap moziba 2007 | Biography | 1 Dead Party (2013)