TweetDeck

TweetDeck

Tweetdeck starten vanuit Chrome of Safari

VOOR

  • Mooie interface
  • Snel twitteren
  • Facebook-integratie

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

TweetDeck is een verzamelplek voor Twitter en Facebook-updates. De gratis software combineert meerdere sociale netwerken in balken die je vanuit Chrome en Safari beheert. Een handige functie van TweetDeck betreft het plannen van berichten, zodat je in één keer al je Tweets voor de dag klaarzet.

Omdat je deze versie van TweetDeck direct start vanuit Chrome of Safari, heb je Adobe's plug-in Air niet nodig. Het programma start in de browser en vereist niets meer dan een Tweetdeck account. Er zijn geen grote verschillen tussen de desktopversie van TweetDeck en de webversie. De login voor LinkedIn ontbreekt maar verder is de interface hetzelfde als bij de desktopversie.

Werken met deze Twitterclient vanuit je browser is een waar genot. Om rijen met berichten toe te voegen en te beheren klik je eenvoudigweg op het pijltje naast 'TweetDeck'. Je voegt hier gemakkelijk een account voor Facebook en Twitter toe. Notificaties verschijnen in kolommen, die je naar hartelust arrangeert in het scherm.

TweetDeck voor Chrome en Safari mag ietwat eenvoudiger zijn dan de desktopversie maar het stoort geenszins. De interface is kristalhelder en de status-updates verschijnen overzichtelijk op het scherm. Dat maakt TweetDeck een efficiënte extensie en een must voor Chrome- en Safari-gebruikers.

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
TweetDeck

Naar de site

TweetDeck

Beoordelingen about TweetDeck

Promotie×
AUI CONVERTER | Infinix Infinix Charger - White -33% KSh 500 KSh 750 (1) GENUINE Buy now | Read Essay