TV 3L PC

TV 3L PC voor Windows

Gratis wereldwijde tv-streaming-app

TV 3L PC is een gratis app voor het streamen van tv's. Bekijk duizenden kanalen live, neem streams en meer op pc of smartphone op.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis download
  • Goed ontworpen interface

TEGEN

  • Gebrek aan premium content
  • Geen lokale optie

TV 3L PC is een gratis app voor het streamen van tv's. Bekijk duizenden kanalen live, neem streams en meer op pc of smartphone op.

Wereldbeeld

Met een automatisch bijgewerkte lijst met meer dan 2000 kanalen van over de hele wereld biedt TV 3L PC een breed scala aan inhoud. Televisieshows die online worden uitgezonden, worden verzameld in een enkele interface met enkele extra functies die handig zijn om te browsen. Kanalen worden weergegeven in categorieën, talen en meer, live uitzendingen kunnen worden opgenomen voor offline weergave en inhoud kan worden gestreamd via LAN. Deze interface is het sterkste element van de app, omdat het grootste probleem met TV 3L-pc al snel duidelijk wordt. Het grote aantal beschikbare kanalen betekent dat een grote meerderheid volledig irrelevant is. Hoewel deze piepkleine en obscure televisieshows aanvankelijk cultureel interessant kunnen zijn, zoals een lokale Servische nieuwsshow of sportzender uit de publieke omroep uit Kenia, slagen ze er zelden in om interesse te wekken. Het ontbreken van premium content, zoals abonnementspakketten, resulteert in een selectie die ongelofelijk talrijk en ongelooflijk middelmatig is.

Veel te zien

TV 3L PC is een idee dat goed klinkt op papier, maar in de praktijk niet werkt. Een informele eerste pagina bladeren kan resulteren in grappige of bizarre vondsten, maar het is moeilijk om veel mensen te zien die vaak terugkomen.

Meeste downloads Films & TV voor windows

TV 3L PC

Download

TV 3L PC 2017

Beoordelingen about TV 3L PC

Promotie×
Master for Minecraft- Launcher 2.1.84 | Me and Kaminski (Ich und Kaminski) 2015 | AR ARREDAMENTI