Tumblr

Tumblr

Snelle blogservice met lekker veel opties

VOOR

  • Gemakkelijk op te zetten
  • Veel deelfuncties
  • Veel sjablonen voor website

TEGEN

  • Hier is weinig mis mee

Excellent
9

Tumblr is een gratis verzamelplek van publicatiemethodes: via webconcepten maak jij een blog, online fotoboek, Twitter-achtige berichtenmachine of meer. Het opzetten van een Tumblr-account duurt minder dan 2 minuten en vereist een paar klikjes. Daarna mag je de webstek vullen met je favoriete onderwerpen.

Het werken met Tumblr is doodeenvoudig. Vanuit je Dashboard kies je welk type bericht je wilt posten: dit varieert van tekst (quotes, korte 'chats') tot foto's, audio of video. De berichten post je door op het passende knopje te klikken (de 7 knoppen staan bovenin het scherm). Eventueel kies je zelf een sjabloon waarin je berichten staan weergegeven. Je kunt deze templates kopen (prijzen variëren erg) of één van de vele standaard designs kiezen.

Tumblr vergemakkelijkt de wijze van bloggen aanzienlijk. Kies je bijvoorbeeld voor het dagelijks posten van één foto, dan is dit prima en kenmerkt het zelfs een eigen stijl. Iedereen kan met Tumblr op zijn of haar eigen wijze gedachten ventileren. Voor het posten met Tumblr heb je geen enkele webkennis nodig.

Tumblr biedt een frisse, gemakkelijke wijze voor het maken van een blog of website. Iedereen kan met de dienst overweg, hoewel een creatieve insteek natuurlijk helpt. De vele methodes voor het posten van digitale uitspattingen en de mooie interface maken van Tumblr één van de fijnste bloginstrumenten op 't web.

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
Tumblr

Naar de site

Tumblr

Beoordelingen about Tumblr

  • door Anonymous

    Tumblr is geweldig.
    Dit is 'Power to the people'. Iedereen kan het en het is fun ook. Binnen een paar minuten id...   Meer

Promotie×
Следующая | Olympic Games | Скачать XAPK