Timeline Movie Maker

Timeline Movie Maker

Je Facebook Timeline verfilmd

VOOR

  • Mooi resultaat
  • Foto's uitkiezen

TEGEN

  • Filmpjes niet opslaan
  • Geen getagde foto's

Goed
7

Met Timeline Movie Maker maak je een filmpje van je eigen leven. De webapp combineert een reeks foto's, bewegende beelden en gebeurtenissen van je Facebook Timeline tot een vloeiende videoclip van 1 minuut.

Of je het leuk vindt of niet, de nieuwe Timeline-functie van Facebook heeft zijn voordelen. In vogelvlucht scroll je door de beste - en meest beschamende - foto's, check-ins van over de hele wereld en memorabele mijlpalen.

Timeline Movie Maker verheft deze vogelvlucht tot Oscar-waardige cinema. De service vraagt je om op Facebook in te loggen, kiest een berg materiaal van je Timeline en voorziet je levensweg van muziek. Het resultaat is een mooie video die je achteraf naar wens aan kunt passen. Niet tevreden met die gekke bek op die ene foto van 3 jaar geleden? Liever één van de 4 andere deuntjes onder de beelden? Timeline Movie Maker laat je met een paar klikken afbeeldingen en check-ins vervangen, zodat je filmpje ook geschikt is voor nieuwsgierige collega's en familieleden.

De service heeft echter zijn beperkingen. Timeline Movie Maker houdt zich strikt aan één structuur met de vaste lengte van 1 minuut. Het enige wat je dus zelf doet is het stramien invullen met materiaal. Tussen dit materiaal vind je geen foto's waarin je bent getagd, terwijl daar vaak pareltjes tussen zitten. Filmpjes die je maakt met Timeline Movie Maker deel je eenvoudig op Facebook, maar de optie om het resultaat op je harde schijf op te slaan ontbreekt helaas.

Timeline Movie Maker zet je leven op een rijtje in een mooie video. Het gebruikt op een leuke manier de Timeline-functie van Facebook, maar geeft jammergenoeg weinig vrijheid om uitgebreid mee te spelen.

Meeste downloads Blog voor web-apps

Meer
Timeline Movie Maker

Naar de site

Timeline Movie Maker

Beoordelingen about Timeline Movie Maker

Promotie×
Outils de soudage électrique à souder | 240,496 05:48 Luh Mai Luh 4Wd | Thomas the Tank Engine Friends (408)