Threadsy

Threadsy

Alles-in-1 communicatie-applicatie

VOOR

  • Strakke vormgeving

TEGEN

  • Weinig aangesloten netwerken, mailprogramma's

Gemiddeld
6

Threadsy is een webapplicatie die alle vormen van digitale communicatie bundelt in één interface. Hierin versmelten verschillende mail-accounts, chat je met je vrienden en zie je updates uit Facebook en Twitter. Zo biedt de "integrated communication client" één scherm voor al je hedendaagse communicatiebehoeften.

Je eerste Threadsy-stappen bestaan uit het toevoegen van je accounts bij mailaanbieders en sociale netwerken. Dit gaat razendsnel en voor je 't weet, zie je een pagina met de laatste berichten van al je contacten. Links op 't scherm zie je mail en rechts plaatst Threadsy updates van Twitter en sociale netwerken. Desgewenst organiseer je deze berichten op actualiteit of contactpersoon.

Threadsy is een communicatiemiddel en 't blijft dus niet bij lezen alleen. Je stuurt zelf ook berichten via mail, chat, Twitter en sociale netwerken. Heb je dan daadwerkelijk één applicatie nodig om al je communicatie te beheren? Nee, helaas gaat dit nog niet op. Momenteel werkt Threadsy alleen maar met 't sociale netwerk Facebook en ontbreken andere media. Ook is de dienst alleen geschikt voor de Amerikaanse versies van Yahoo Mail, Hotmail en Windows Live Mail.

Threadsy is een prima dienst, maar staat absoluut in de kinderschoenen. De functionaliteit van Threadsy staat of valt met de compatibiliteit en de hoeveelheid communicatiediensten die 't samenbrengt. Vooralsnog is dit aanbod bijzonder pover. Pas op 't moment dat je daadwerkelijk alle mail-, chat-, twitteraccounts en sociale netwerken combineert in één scherm is deze applicatie de moeite waard.

Meeste downloads E-mail clients voor web-apps

Meer
Threadsy

Naar de site

Threadsy

Beoordelingen about Threadsy

Promotie×
Yoake Mae yori Ruriiro na | Animation | Grayce Hampton