ThinkFree

ThinkFree

Online documentbeheer en projectmanagement

VOOR

  • Compatibel met MS Office
  • Inloggen met Google account
  • Snel omzetten naar PDF
  • Synchroniseren mobiele versie

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Excellent
9

ThinkFree is een gratis online dienst voor het maken en delen van documenten. De service is vergelijkbaar met Google Docs en verwerkt net als deze dienst (Word documenten, spreadsheets en presentaties.

De inschrijving voor ThinkFree is gratis maar registratie is niet vereist. Je logt namelijk met hetzelfde gemak in via je Gmail account. Daarna start de website met een heldere interface, die bijna oogt als een 'echt' computerprogramma. ThinkFree is grofweg ingedeeld in twee modules: de Viewer en de Editor. Met de Viewer bekijk je een document of zet je een bestand om naar PDF. Dit is mogelijk met ieder type document (doc, xls, etc.).

De echte kracht van ThinkFree schuilt in de Editor, waarmee je (Word) documenten, werkbladen en presentaties aanmaakt en deelt. Je nodigt hier via email mensen uit om te werken aan een document, op dezelfde wijze als bij Google Docs. Dankzij de 1GB aan opslagruimte heb je met ThinkFree tevens een parkeerplek voor je digitale kantoorbenodigdheden. De optie Workspace is de kers op de taart: hier beschik je over een projectmanager met veel mogelijkheden.

ThinkFree is zonder meer een goede oplossing voor online documentbeheer en projectmanagement. De compatibiliteit met de meestgebruikte documenttypes en de gebruiksvriendelijke werkomgeving maken het een geduchte concurrent voor Google Docs.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
ThinkFree

Naar de site

ThinkFree

Beoordelingen about ThinkFree

Promotie×
Die Industrielle-Revolutions-Show Twenty-Five Little Pre-pubers Without a Snoot-ful | Turkish subtitles Mary Shelley (2017) | Koncerty