The Pretender Trilogy

The Pretender Trilogy

Illusionist slaagt in perfecte verdwijntruc

VOOR

  • Meer dan 50 levels
  • Charmante beelden & geluid

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

The Pretender Trilogy is een reeks spellen met een klassieke illusionist in de hoofdrol. In de gratis games breng je verloren geesten naar de uitgang in werelden tussen hemel en aarde.

Een korte introductie legt uit hoe onze goochelaar aan 'gene zijde' belandt. De beste man voert een show op en bij de laatste truc gaat het mis. Een zelf geopende poort (kern van de truc) slingert de magiër én zijn publiek naar een andere wereld. De regels in deze wereld zijn verbonden met elementaire krachten. Zo gebruik je wind om naar hogere platformen te waaien en aarde om rotsen te breken. In elk niveau dien je de aanwezige geesten op te zoeken en naar de uitgang te leiden.

Het doel van The Pretender Trilogy lijkt eenvoudig: gids de geesten naar de poort en gebruik elementaire krachten om van A naar B te komen. Het spel is echter verhipte moeilijk en de levels vereisen flink wat denkwerk om tot een goed einde te brengen. Rustgevende achtergrondgeluiden vergezellen gelukkig de puzzelpret en dragen bij aan de charmante sfeer.

The Pretender Trilogy speelt lekker en ziet er stijlvol uit. Het gratis webspel zit boordevol uitdaging en combineert sterke puzzels met humoristische tussenpauzen. Daarnaast slaat het je voortgang op, zodat je gerust stopt en op een ander moment doorpuzzelt.

Meeste downloads Puzzels voor web-apps

Meer
The Pretender Trilogy

Naar de site

The Pretender Trilogy

Beoordelingen about The Pretender Trilogy

Promotie×
Familie Robinson | Oboom.com | Braveheart