The Legend of Zelda

The Legend of Zelda

Speel deze klassieker vanuit je browser

VOOR

  • Oude tijden herleven
  • Geen installatie vereist

TEGEN

  • Weinig uitdaging

Goed
7

The Legend of Zelda is een gratis webapplicatie waarmee je oude 8-bit tijden doet herleven. Deze game deed vele harten sneller kloppen in de zoektocht naar die mooie prinses Zelda. Voortaan red je haar direct vanuit je browser.

Je kruipt in de huid (en groen scouting-pakje) van Link, de held van het verhaal. Prinses Zelda is ontvoerd en aan jou de taak haar te bevrijden. Om bij deze dame te komen dien je je een weg te banen door een doolhof vol met monsters. Gewapend met een houten zwaardje pak je dat geteisem aan. Ben je even klaar voor vandaag, dan sla je jouw voortgang op zodat je niet elke keer opnieuw hoeft te beginnen.

The Legend of Zelda is een vermakelijk spel, maar de hoge leeftijd laat duidelijk zijn sporen achter. Heb je net Call of Duty: Black Ops gespeeld, schrik dan niet van de grote verschillen in zowel grafische kwaliteit als spelbeleving. Het is ook niet eerlijk om appels met peren te vergelijken; The Legend of Zelda zal bij veel gamers vooral nostalgische gevoelens oproepen.

Prinsessen werken zichzelf vaak in de nesten en Zelda is daar geen uitzondering op. Je speelt The Legend of Zelda vanuit je browser, dus je hoeft niks te installeren om deze klassieker te spelen. Pak dus snel je groene puntmuts en ga de strijd aan met die rare monsters die de schone Zelda gevangen houden.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
The Legend of Zelda

Naar de site

The Legend of Zelda

Beoordelingen about The Legend of Zelda

Promotie×
Legend Of The Mystical Ninja | Download Driver Talent Pro | 第38集