The Hardest Game Ever

The Hardest Game Ever

Is dit echt het moeilijkste spel ooit?

VOOR

  • Enorme uitdaging
  • 30 levels

TEGEN

  • Grafisch achterhaald

Goed
7

The Hardest Game Ever is een gratis game die je vanuit je webbrowser speelt. De titel verklapt al een hele boel; dit is een knap lastig spel.

Je bent een rood vierkantje en je moet van A naar B. Onderweg ontwijk je blauwe balletjes en moet je de gele rondjes oppikken. Dit alles klinkt eenvoudig, maar als dat zo was dan zou het niet The Hardest Game Ever heten. De blauwe balletjes maken je het leven zuur, 30 levels lang. Zodra je een blauwe cirkel aanraakt moet je het level overnieuw beginnen.

The Hardest Game Ever doet zijn naam eer aan. De eerste levels zijn nog wel te doen, maar op een gegeven moment is het zo moeilijk dat we op de redactie de hoop opgaven. Het is ons dan ook niet gelukt om (op eerlijke wijze) het laatste level van The Hardest Game Ever te halen.

Ben jij wel toe aan een uitdaging? The Hardest Game Ever vervult die wens. Wil je echter het einde van deze game halen moet je over engelengeduld beschikken en vooral niet opgeven.

Meeste downloads Puzzels voor web-apps

Meer
The Hardest Game Ever

Naar de site

The Hardest Game Ever

Beoordelingen about The Hardest Game Ever

Promotie×
Facteur Cheval | [ElegantAngel]Ava Addams - Big Wet Milf Tits 2 (NEW***11 30 2018) added by diebullen23 59.382k* | Tarjeta Regalo de Amazon.es en un estuche - Envío 1 día...