The Crew 2

The Crew 2 voor Windows

Movie Style Graphics, een feest voor de ogen in dit racesimulatiespel

Trouw aan de Ubisoft-vorm, de makers van dit spel, vind je een enorme open-wereldsimulatie, waarbij aandacht voor detail en realisme naar een ander niveau is gebracht.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verwerking verbeterd.
  • Verbazingwekkende graphics.

TEGEN

  • HUD moet worden verbeterd.
  • Spelfysica heeft tweeking nodig.

Trouw aan de Ubisoft-vorm, de makers van dit spel, vind je een enorme open-wereldsimulatie, waarbij aandacht voor detail en realisme naar een ander niveau is gebracht.

Race Super Cars, Speed ​​Boats en vliegtuigen in dit Action Packed Arcade Style Epic

Bouw een legendarische status op terwijl je legio volgelingen verzamelt die inloggen om je te zien racen door de ontzagwekkende omgevingen in adembenemende raceauto's, speedboten en vliegtuigen. Naarmate je populariteit toeneemt, ontgrendel je meer racestijlen en disciplines. Wat deze game zo speciaal maakt, is dat je kunt racen in de spelmechanica van de kart-stijl, terwijl je geniet van de graphics van serieuzere racegames zoals Grand Turismo en Forza. Op deze manier, wanneer je tegen dingen aan botst, stuiter je simpelweg en race je verder, waardoor het hele ding leuker en minder serieus wordt. De kaart en het menu hebben een revisie ondergaan en zijn opnieuw ontworpen in vergelijking met de eerste game. Je kunt nu volledig naar buiten inzoomen en er is een helder wit grafisch thema om het af te maken, dat is omlijst met randen die vet en donker zijn. Het is dan gevormd met markeringen en pictogrammen die de verschillende locaties, uitdagingen en gebeurtenissen benadrukken.

Een grote verbetering ten opzichte van de eerste versie.

Er is een grote keuze aan voertuigen om uit te kiezen, de behandeling van auto's is beter dan in de eerste versie en de grafische weergave is enorm verbeterd.

Meeste downloads Games voor windows

The Crew 2

Download

The Crew 2 1.0

Beoordelingen about The Crew 2

Promotie×
Цивилизации | Authentic Original OEM Samsung Galaxy Note Adaptive Fast Rapid WALL CAR Charger | Kinderserie