Teach Parents Tech

Teach Parents Tech

Stuur je ouders videolessen over computergebruik

VOOR

  • Heldere video's
  • Originele insteek

TEGEN

  • Heel erg over the top Amerikaans

Goed
7

Teach Parents Tech is een ambitieus educatie-project van Google. De website heeft een selectie van video's aan boord, die ouders inlichten over kleine computergemakken. Met de video's leren de grote donderstenen onder andere hoe ze een bureaubladachtergrond instellen of bladwijzers aanmaken in de browser.

Teach Parents Tech is doodeenvoudig in 't gebruik. Stapsgewijs selecteer je wat je wilt laten zien. Kies eerst uit de categorieën The Basics, World Wide Web, Communication, Media en Finding Information. Na je keuze voor 1 of meer video's voer je jouw e-mailadres en die van de ontvanger in om een mail met videotips te versturen. De weblessen worden in het Engels gegeven, maar dat moet voor onze bengels geen probleem zijn. Spreken ze géén Engels, dan raden wij huisarrest met flink wat oefeningen aan.

De video's op Teach Parents Tech zijn helder en lekker eenvoudig, maar toch moeten we even kwijt dat het Google-sausje er wel dik bovenop ligt. De filmpjes verwijzen echter naar mooie producten als Google Chrome, Picasa en Gmail. De lessen zijn erg informatief en leggen rustig uit hoe iets werkt.

Teach Parents Tech is een leuk initiatief voor paps en mams. Je leert je opvoeders snel de basiskneepjes in de wondere wereld van computers, waardoor ze wellicht met minder angst achter het gevaarte schuiven.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
Teach Parents Tech

Naar de site

Teach Parents Tech

Beoordelingen about Teach Parents Tech

Promotie×
Braquage l'Allemande FRENCH WEBRIP 2018 | It (2017) HDTV-Screener | Entries RSS