Talon

Talon

Schermafbeeldingen maken en bewerken op 't net

VOOR

  • Werkt samen met andere Aviary diensten
  • Erg gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Wachttijd screenshots lang

Uitmuntend
8

Talon is niet alleen als extensie voor Firefox en Chrome verkrijgbaar. Ook op 't web maak je met het grootste gemak gratis schermafbeeldingen. Je surft naar de website van Talon en vult een pagina in waar je een kiekje van wilt. Daarna voer je zelfs nog bewerkingen uit.

Talon maakt deel uit van de diensten op website Aviary.com. Het trucje van Talon is simpel en doeltreffend: voer een website in en binnen 20 seconden staat deze op het scherm. Lijntjes, vormen en kwasten staan meteen klaar om een en ander toe te voegen of weg te halen. Dankzij Talon grijp je dus snel vanuit welke browser dan ook een stukje website (als afbeelding).

De bewerkingsopties na het 'vangen' van een scherm zijn onbeperkt, omdat je naadloos overschakelt naar webdiensten Falcon (bijsnijden, commentaar plaatsen) en Phoenix (retoucheren, flinke bewerkingen uitvoeren). Zo is elk plaatje dankzij de gevederde diensten in no time compleet.

Talon is een superfijne dienst, die uiterst effectief is bij het maken van schermafbeeldingen. Ook de verdere bewerking is een zegen, dankzij de services op Aviary.com. Wil je even snel een plaatje schieten van een (gedeeltelijke) website, dan zit je goed met Talon.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
Talon

Naar de site

Talon

Beoordelingen about Talon

Promotie×
Its.Always.Sunny.in.Philadelphia.S13E02.HDTV.x264-KILLERS[ett... | TeamViewer Free 13 2 14327 Multilingual | VIDIO LAINNYA