Ta-da List

Ta-da List

Taken bijhouden in simpele lijstjes

VOOR

  • Minimalistisch, reclameloos design
  • Duidelijke lijsten
  • Laat anderen lijsten zien en bewerken

TEGEN

  • Lijst op zoekmachines door publiekelijk delen

Uitmuntend
8

Met de gratis webapplicatie Ta-da List creëer en beheer je simpele takenlijstjes. Zo heb je een duidelijk overzicht van de klussen die je nog moet klaren.

De naam van de service is afgeleid van de Engelse term 'to-do list', wat ruwweg als 'nog-te-doen lijst' is te vertalen. De ene houdt ze netjes bij in z'n agenda, terwijl de ander ze onwetend en verfrommeld de wasmachine instuurt. Ta-da List zorgt ervoor dat je niet meer aan papiertjes hoeft te denken: je houdt to-do lists bij op het internet door de taken (hopelijk) 1 voor 1 weg te kruisen.

Ta-da List valt op door zijn prettige, minimalistische design. Na het aanmaken van een account krijg je toegang tot een reclameloze beheerpagina met witte en blauwe kleuren. Hier voeg je zoveel lijsten toe als je wil. Naast elk element van een lijst staat een vierkantje waarmee je het item met voldoening wegvinkt. Taken op Ta-da List deel je bovendien met vrienden, zodat ook zij de lijst mogen bewerken. Je maakt ze zelfs publiekelijk toegankelijk; pas wel op, want ook zoekmachines indexeren ze dan.

Bedenk je vaak 10 dingen die je nog moet doen, om ze 5 minuten later weer te vergeten? Dan is Ta-da List wat voor jou. Kadootjes voor de feestdagen, zaken om in te pakken voor je trip, aanstaande concerten en sportevenementen: hou het allemaal bij met Ta-da List.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor web-apps

Meer
Ta-da List

Naar de site

Ta-da List

Beoordelingen about Ta-da List

Promotie×
Дэвид Семел | MICROSOFT OFFICE 2017 EXCEL X64X86 | Tensei shitara Slime Datta Ken