Super Mario Crossover

Super Mario Crossover

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Platformspel met klassieke helden

VOOR

  • Klassieke gameplay
  • Oude helden

TEGEN

  • Besturing met toetsenbordBesturing met toetsenbord

Uitmuntend
8

Super Mario Crossover is een gratis variant op de allereerste Super Mario Bros. game. De levels zijn hetzelfde alleen heb je dit keer de keuze uit verschillende helden om het level te spelen. Vind jij Super Mario Bros. wel leuk maar heb je eigenlijk een hekel aan die kleine loodgieter met z'n vieze snor? Dan ben je bij Super Mario Crossover aan het juiste adres.

Aan het begin van elk niveau kies je met wie je wilt spelen. Je hebt de keuze uit Mario zelf, Link (van Zelda), Bill R. van Contra, Simon Belmont -de held van Castlevania-, de schattige Mega Man en Metroids' Samus. Iedere speler heeft de originele 'krachten' uit hun eigen spellen. Met Simon gooi je dus met bijlen en zweep je er lekker op los, terwijl Samus verandert in een bal en bommen legt. In Super Mario Crossover geldt nog steeds dat het oppakken van een paddenstoel of plant je extra trucjes geeft.

Super Mario Bros. is één van de grootste klassiekers sinds het uitkomen van de spelcomputers. Met Super Mario Crossover herleef je deze gouden tijden, maar dan nog vermakelijker. Je speelt namelijk met nog meer helden uit de jaren '80 en '90 en dat maakt Super Mario Crossover een ware topper!

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer

Beoordelingen about Super Mario Crossover

Promotie×
0 rponse | _Martial_ - France | KWU kelompok 8 (fix).docx Download