Super Mario 63

Super Mario 63

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Originele mengelmoes van Mario-klassiekers

VOOR

  • Gezellige mengelmoes Mario-klassiekers
  • Leuke nieuwe elementen
  • Kleurrijke graphics & goede geluidseffecten
  • Veel levels
  • Voortgang op te slaan

TEGEN

  • Relatief lange laadtijd

Excellent
9

Super Mario 63 is een uiterst geslaagde webgame gebaseerd op de Mario-reeks van Nintendo. Je speelt het gratis platformspel vanuit je browser en ziet allerlei referenties naar de NES-, SNES-, Nintendo 64- en Gamecube-versies van Super Mario Bros.

Super Mario 63 is door een fan ontwikkeld; het is echter meteen duidelijk dat deze fan weet waar hij mee bezig is. Het duurt eventjes om de flashgame te laden, maar dat minuutje krijg je dubbel en dwars terug in speeltijd.

De verhaallijn is herkenbaar, maar toch origineel. De Prinses en een groep Toad-vrienden houden een surprise party voor Mario. Je maakt de korte trip richting kasteel en leert gaandeweg de (simpele) controls voor Super Mario 63. Meteen na de verheugde ontvangst verschijnen ineens Bowser en zijn volgelingen in een gigantisch vliegend slagschip. Ze ontvoeren de prinses en laten jou knock-out buiten het kasteel achter. Maar Mario zou Mario niet zijn als hij zich hierdoor liet ontmoedigen.

Super Mario 63 doet zo ongeveer alles goed. De game is vooral geïnspireerd door Super Mario 64: je verzamelt sterren en hopt van level naar level via schilderijen in een eng kasteel. De 2D-gameplay doet echter vooral denken aan Super Mario 3, terwijl je her en der vijanden herkent uit Mario 1 en Mario 2. Daarnaast levert Super Mario 63 ook leuke nieuwigheden, zoals een 'jetpack' dat jou omhoog lanceert door water te spuwen.

Super Mario 63 is een ijzersterke platformgame voor Nintendo-liefhebbers. Het spel is een mengelmoes van klassieke en zelfbedachte Mario-elementen, wat uitstekend werkt dankzij de mooie graphics en de leuke verhaallijn.

Meeste downloads Arcade games voor web-apps

Meer

Beoordelingen about Super Mario 63

Promotie×
Montantes e titulares | Share on Google+ | Constantine: Ciudad de los demonios The Movie (2018)