Super Mario

Super Mario voor Windows

Terug naar klassiekers

Er zijn nu een hoop Super Mario-spellen, maar niets zal zijn old-school-versie ooit verslaan. Super Mario is een leuke avonturenspel ontwikkeld door Proapp24 voor mensen die willen herleven van de ervaring van springen en stampen over de hoofden van de Koopas.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verbazingwekkende 2D-graphics
  • Leuke achtergrondmuziek
  • Veel werelden om te verkennen
  • Uitdagende levels

TEGEN

  • Weinig speelbare personages
  • Makkelijk om te sterven
  • Heeft maar een paar levens
  • Kan niet midden in een spel worden opgeslagen

Goed
7

Er zijn nu een hoop Super Mario-spellen, maar niets zal zijn old-school-versie ooit verslaan. Super Mario is een leuke avonturenspel ontwikkeld door Proapp24 voor mensen die willen herleven van de ervaring van springen en stampen over de hoofden van de Koopas.

Eenvoudig maar spannend spel

Je zou denken dat springen in pijpen en het vermijden van Goombas gemakkelijk zijn in Super Mario, maar het is eigenlijk een hele uitdaging. Elke wereld heeft een verschillende moeilijkheidsgraad en je zult het steeds moeilijker vinden om die vervelende paddestoelhoofden en schildpadden te vermijden. Nieuwe vijanden zullen ook vanuit het niets verschijnen als kauwende bloemen die soms vuur inademen. Wees super voorzichtig wanneer je door werelden gaat, omdat de kleinste aanraking van de vijand je dood zal maken!

De bedieningselementen zijn ook erg gemakkelijk met slechts een paar knoppen om op te drukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het indrukken van gecompliceerde combinaties, alleen om een ​​hulpvaardige gril mogelijk te maken. Als je hulp nodig hebt, heeft Super Mario je bedekt met power-up champignons om je prestaties te verbeteren!

Verken verschillende werelden

Het gaat niet alleen om springen in Super Mario. Er zullen werelden zijn waarvoor je moet zwemmen! Het zal opvallend moeilijker zijn om deze niveaus te voltooien, omdat je behalve Goombas en Koopas ook met nieuwe vijanden te maken zult krijgen. Vissen onder water lijken misschien vriendelijk, maar raken er één en je verliest een leven. Zwemmen in plaats van hardlopen en springen is ook een uitdaging op zich. Mario zal een beetje moeilijker te beheersen zijn terwijl hij door het water drijft. Er zullen smalle gangen zijn waar je doorheen moet zwemmen en vijanden kruipen zowel op de vloer als aan het plafond.

Als er water is, is er natuurlijk ook vuur. Je zult in deze game een wereld vol lava tegenkomen en ik moet zeggen dat het een van de meest uitdagende levels is. Je zult langer moeten springen, dus wees voorzichtig. Dit is een heel lastig onderdeel van het spel, omdat te hoog springen je de spikes op het plafond raakt, maar niet genoeg springt waardoor je je landing mist. Je zult vallen en verdrinken in hete lava en dan ben je weer terug bij af.

Ervaar 2D

Super Mario heeft geweldige 2D-graphics . Het eigentijdse schoolontwerp zorgt voor een nostalgisch gevoel voor oudere gamers en de felle kleuren maken het ook aantrekkelijk voor kinderen. Het spel in 2D kan eigenlijk worden beschouwd als een van de verlossende en unieke kwaliteiten van Super Mario. Spelen vanuit een enkel en stabiel gezichtspunt maakt het heel gemakkelijk om het spel te begrijpen. Het maakt het ook geschikt om gespeeld te worden door mensen van alle leeftijden.

Een tijdloos spel

Deze game heeft mogelijk veel vervolg en nieuwere versies gehad, maar niets zal het klassieke Super Mario-spel ooit overtreffen. Van de heldere en ploffende kleuren tot de leuke en eigenzinnige geluidseffecten, dit zal altijd een favoriet blijven.

Meeste downloads Utility games voor windows

Super Mario

Download

Super Mario varies-with-device

Beoordelingen about Super Mario

Promotie×
Más detalles | Thám Tử Lừng Danh Conan chap 529 | Women Elegant Rivet Stiletto Heel Boots