Street Fighter II' Championship Edition

Street Fighter II' Championship Edition

Lekker vechten met speelhalklassieker

VOOR

  • Exacte kloon
  • Lijst met alle combo's

TEGEN

  • Geen 2-player modus

Goed
7

Verlang je weer naar de oldschool beat 'em ups? Dan hebben we een prettige suggestie: Street Fighter II' Championship Edition, een van de állerbekendste classics, speel je gewoon gratis online!

In de jaren '90 versleet menig kind, tiener en jeugdig ingestelde volwassene talloze uren aan Street Fighter II. De arcade-game van ontwikkelaar Capcom was vooral in de speelhal en op de Super Nintendo (SNES) ontzettend populair. De hier aangeboden game is een exacte kopie van de Championship Edition. In deze versie beschik je over 12 vechters, waaronder natuurlijk Ryu, E. Honda en Blanka. Met je gekozen fighter neem je het in verre landen op tegen de anderen.

De webversie van Street Fighter II' Championship Edition vertelt je in het introscherm met welke toetsen je beweegt, slaat en schopt. Tijdens een gevecht open je via een knopje rechtsboven een lijst met alle 'geheime' vechtcombo's: handig als je niet nerdy genoeg bent om ze uit je hoofd te kennen. Je moet wel accepteren dat de tegenstander (de computer) niet zo moeilijk te verslaan is. Helaas bevat Street Fighter II' Championship Edition geen 2 player-modus.

Even zin in wat zinloos geweld? Open dan snel de webgame Street Fighter II' Championship Edition! Als je het spel graag offline bezit, dan is er trouwens ook een emulatorversie beschikbaar.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Street Fighter II' Championship Edition

Naar de site

Street Fighter II' Championship Edition

Beoordelingen about Street Fighter II' Championship Edition

Promotie×
The National | • Empire 2015 5.9 | Peeping Life TV: Season 1?? English Subbed