SoundCloud

SoundCloud

Deel je muziek met iedereen

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Grote gemeenschap

TEGEN

  • Uploadsnelheid niet bijster hoog

Excellent
9

SoundCloud is een gratis sociale webgemeenschap waar je jouw muzikale creaties deelt met de wereld. Je uploadt je muziek en de bezoekers beluisteren het vanuit hun webbrowser.

Soudcloud is geheel gericht op het delen van muziek. Na de verplichte registratie upload je tot wel 2 uur aan audiobestanden in verschillende formaten, te weten: AIFF, Wave, FLAC, OGG, mp3 en AAC. In SoundCloud bepaal je of iedereen je muziek mag beluisteren of alleen je vrienden. Desgewenst maak je zelfs je creaties downloadbaar.

Het sociale aspect van SoundCloud heeft veel weg van Twitter; jij volgt leden en zij volgen jou. Er zijn ook groepen waar je lid van wordt om mensen te vinden met dezelfde muzikale interesses. De digi-lessen zijn duidelijk en daardoor is SoundCloud voor iedereen toegankelijk. Je deelt je muziek eenvoudig met Facebookvrienden die je werk beluisteren vanuit Facebook; ze hoeven dus niet de website te verlaten. Zo vergroot je jouw publiek en schare fans.

Dankzij een overzichtelijke interface en handige weblessen is SoundCloud ideaal voor muzikanten die graag hun werk delen met anderen. Je uploadt simpel je muzikale kunststukjes en de hele wereld geniet ervan!

Meeste downloads Audio voor web-apps

Meer
SoundCloud

Naar de site

SoundCloud

Beoordelingen about SoundCloud

Promotie×
EUR 9,99 | Chefs Table (12) | Tokyo hot k1081 Mayumi Shibata JAV UNCENSORED