Robot Wants Kitty

Robot Wants Kitty

Ook robots houden (van) huisdieren

VOOR

  • Mooie retrobeelden
  • Leuke puzzels

TEGEN

  • Repetitieve muziek

Uitmuntend
8

Robot Wants Kitty is een webspelletje met een schijnbaar simpel doel: vind de kat! In het spel bestuur je een robot op zoek naar een schattige rode lapjeskat. Het dier zit echter verborgen achter menige deur, vergezeld van rare wezens en dodelijke valkuilen.

De eenvoudige opzet van Robot Wants Kitty suggereert een fluitje van een cent maar dit valt tegen! In het spel moet je behoorlijk wat springen, schieten en zoeken om de pluizige rakker te vinden. Daarnaast begin je ook nog eens zonder de spring-, schiet- en raketmodules, waardoor je vrij hulpeloos bent. De modules die jou van krachten voorzien zijn verspreid over verschillende plekken in het level, zodat je eerst flink moet zoeken. Daarna begint het schietwerk en zijn ook de valkuilen beter te omzeilen.

Robot Wants Kitty biedt lekker tijdverdrijf, dat onschuldig verpakt is en daardoor geschikt voor kinderen. De muziek wordt na een aantal minuutjes flink vervelend maar dan heb je vast de kat gevonden...of niet?

Robot Wants Kitty is een prettig spelletje dat puzzelen combineert met snelle reflexen. Het spel is leuk voor de kids maar voel je niet bezwaard als je zelf een half uurtje speelt: daar hebben we alle begrip voor.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Robot Wants Kitty

Naar de site

Robot Wants Kitty

Beoordelingen about Robot Wants Kitty

Promotie×
GDFR Going Down For Real (Rarestyle).mp3 | Helios 58 mm f2 44-M-4 Lens | Kampf der Menschenaffen