Robot Unicorn Attack

Robot Unicorn Attack

Regenbogen, eenhoorns en zoetsappige muziek

VOOR

  • Melige muziek
  • Mooie beelden
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Het aantal spelletjes dat online beschikbaar is ontstijgt je wildste verwachtingen. Gelukkig zijn er nog games die verrassen en plezante afwisseling bieden tijdens je pauze of saaie momenten op het werk. Robot Unicorn Attack is een kleurrijk spel, waarbij je een eenhoorn door suikerspin-roze heuvels leidt.

Robot Unicorn Attack bestuur je met twee knoppen: de z en de x op je toetsenbord. Met de eerste knop spring je en met de tweede beuk ('dash') je door stervormige obstakels. Het doel van het spel: zo lang mogelijk blijven rennen!

Tijdens het spelen chaperonneert de muziek van Brits synthesizer-popduo Erasure de stalen eenhoorn. Het nummer 'Always', met frases als 'Wear no disguise for me' en 'Come into the open', levert de meligste momenten op. Na het uitvoeren van een serie vloeiende sprongen -met wapperende regenboogmanen als gevolg- weten wij genoeg: we zijn dol op Robot Unicorn Attack!

Het is niet verwonderlijk dat zoveel miljoenen spelers elke dag eventjes inloggen op de website van Adult Swim Games. Dit spel is té melig om ooit te vervelen en kleurrijk genoeg om elk type internetter te bekoren. Zet je speakers lekker hard en reserveer twee van je beste vingers voor het linkerdeel van je toetsenbord. Speel Robot Unicorn Attack gerust onder toeziend oog van je medewerkers; there will be no shame!

Meeste downloads Games voor web-apps

Meer
Robot Unicorn Attack

Naar de site

Robot Unicorn Attack

Beoordelingen about Robot Unicorn Attack

  • door Anonymous

    awesome!.
    Mijn wiskundeleraar vond het zo geweldig dat hij een computerlokaal voor ons regelde, om een keer een ...   Meer

Promotie×
Watch Now | 第81集 | Wonder.Woman.2017.WEB-DL.XviD.MP3-FGT.srt