Red Crucible 2: Reborn

Red Crucible 2: Reborn voor Windows

Een arcadespel dat een echte knaller uit het verleden is

Red Crucible 2: Reborn is een modern oorlogsspel waarbij je het hebt met spelers van over de hele wereld. Je helpen tijdens je gevechten in dit first person schietspel zijn enkele van de meest geavanceerde moderne voertuigen en wapens. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Nostalgie aanroepen arcade
  • Meerdere gevechtsarena's
  • Aanpasbare karakters
  • Ondersteunt zes talen

TEGEN

  • Behoeft op een regio gebaseerde servers
  • Afbeeldingen kunnen beter zijn
  • Brengt niets nieuws aan de tafel
  • Langzame progressie

Red Crucible 2: Reborn is een modern oorlogsspel waarbij je het hebt met spelers van over de hele wereld. Je helpen tijdens je gevechten in dit first person schietspel zijn enkele van de meest geavanceerde moderne voertuigen en wapens.

Volledige strijd

Red Crucible 2 is een gecombineerd wapengevechtspel met infanterie-, lucht- en voertuiggevechten. Er zijn 15 verschillende arena's speciaal ontworpen voor de verschillende gevechtsoorten. Ook kunnen de personages worden aangepast om een ​​laag individualiteit toe te voegen. Alle items en arena's maken deel uit van de aankoop en kunnen worden ontgrendeld terwijl u rangschikt. Er zijn ook verschillende spelmodi die worden aangeboden. Last Man Standing, Attack & Defend, Free For All, Team Deathmatch en Demolition zijn enkele van de manieren die het waard zijn te noemen.

Kaarten en arena's

Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende arena's voor de strijd. Je hebt bijvoorbeeld de arena van de stad Frankfurt met gevechtsvoertuigen en infanterie. Er is ook een A7 Autobahn-arena die alle drie de gevechtstypen ondersteunt. Enkele van de andere arena's die een vermelding waard zijn, zijn Sand Storm, Frostbite, Red Dawn, Kiev, Eiland X, Bosporus, Grimrog, 73 Easting, Sledgehammer, etc. Kiev is een infanterie-gevechtsarena voor Sovjetvliegtuig. Sand Storm is een woestijnarena met gevechtsvoertuigen, lucht en infanterie. Eiland X is een enorm vulkaaneiland en Favela is een infanterie-gevechtsarena in de stad Rio de Janeiro.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Red Crucible 2: Reborn

Download

Red Crucible 2: Reborn Varies with device

Beoordelingen about Red Crucible 2: Reborn

Promotie×
13.11.1802:18 Uhr The Dome Vol.88 Pop320 kbit/s 0 / 013.621 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | Tablet & eBook Reader Accs | Hangyakusei Million Arthur capitulo 6 Publicado hace 5 horas.