Realm Royale

Realm Royale voor Windows

Doe mee met een Fantasy Battle met 100 karakters in Realm Royale

Realm Royale is een strijd royale game set in een wereld van fantasie. Creëer je Champion, wapent hem of haar tot de tanden en ga het gevecht aan met tientallen tegenstanders.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De aanpassings- en exploratie-elementen voegen diepte toe.
  • Team-gebaseerde multiplayer-modus biedt veel entertainment.

TEGEN

  • Vrij gelijkaardig aan vele andere beschikbare royale titels van de strijd.
  • Het spel verliest iets als je geen vrienden bij de hand hebt.

Realm Royale is een strijd royale game set in een wereld van fantasie. Creëer je Champion, wapent hem of haar tot de tanden en ga het gevecht aan met tientallen tegenstanders.

Een Battle Royale met een fantasiesmaak

Realm Royale is een complete strijd royale waarbij je je eigen fantasyheld maakt, klaar voor de strijd. Kies uit de klassen Warrior, Assassin, Engineer, Hunter en Mage, elk met hun eigen sterke en zwakke punten, en wapent uw personage met wapens en magie om een ​​volledig op maat gemaakte kampioen te creëren. Beschikbare wapens variëren van traditionele vuurwapens tot meer op fantasie gerichte wapens zoals ijsstokken.

Breng enkele vrienden samen om de wereld te verkennen

Realm Royale combineert gevechten royale gameplay met een zware nadruk op verkenning. Reis door een breed scala aan fantasielocaties op zoek naar vijanden om te vechten en wapens om te plunderen. De game heeft ook een sterk multiplayer-element; ongewoon voor een titel van een gevechten royale, het laat de spelers toe om op te splitsen in vierpersoonsteams. Door een team te vormen dat uit verschillende karakterklassen bestaat, kun je individuele sterke punten combineren om te slagen. Met maximaal honderd spelers tegelijkertijd, kunnen de gevechten in Realm Royale echt episch worden.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Realm Royale

Download

Realm Royale varies-with-device

Beoordelingen about Realm Royale

Promotie×
Continuar Leyendo | cover iphone 7 | Resident Evil