Real Racing Nitro Asphalt 3D

Real Racing Nitro Asphalt 3D voor Windows

Extreme races!

Ga de straat op in een selectie superauto's en verbrand rubber terwijl je gevaarlijke manoeuvres uitvoert in dit racegame. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel voertuigen om uit te kiezen
  • Offline spelen; geen internetverbinding nodig

TEGEN

  • Gemiddelde grafische weergave
  • Geen multiplayer-modus

Ga de straat op in een selectie superauto's en verbrand rubber terwijl je gevaarlijke manoeuvres uitvoert in dit racegame.

Brute kracht

Je race een aantal van de meest felle auto's in een poging om trofeeën te winnen, geld te verdienen en betere auto's te ontgrendelen met grotere motoren. Er zijn verschillende uitdagingen, zoals parkour en afdrijven. Er zijn een aantal tracks om op te racen, elk van hen indrukwekkend groot en prachtig weergegeven. De game is volledig offline, je hebt dus geen internetverbinding nodig om te spelen en je bent niet verplicht om je aan te melden bij een of andere service voordat je aan de game begint. Dit betekent natuurlijk ook geen multiplayer. Real Racing Nitro Asphalt 3D ziet er goed uit. De graphics zijn redelijk, maar als dit spel uit een grote studio was gekomen, zouden ze waarschijnlijk als niet goed genoeg worden beschouwd. Toch zijn graphics niet alles. De rij-mechanica kan soms wat zwaar aanvoelen, maar de game zelf heeft genoeg uitdagingen en competities om je geïnteresseerd te houden.

Gemiddelde

Er is veelbelovend, maar de gemiddelde graphics en middelmatige snijmechanica laten het afweten. Dat gezegd hebbende, wat gratis spellen betreft, zou je veel slechter kunnen doen dan Real Racing Nitro Asphalt 3D.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Real Racing Nitro Asphalt 3D

Download

Real Racing Nitro Asphalt 3D Varies with device

Beoordelingen about Real Racing Nitro Asphalt 3D

Promotie×
Quantico | Christmas Everlasting | Find Similar