PsykoPaint

PsykoPaint

Creëer prachtige schilderijen met je foto's

VOOR

  • Prachtige gebruikersinterface
  • Expectioneel schildergereedschap
  • Ondersteuning voor lagen
  • Website heeft plezierige toon
  • Bestanden opslaan of delen via Facebook

TEGEN

  • Onderste menu's overlappen soms

Essentieel
10

PsykoPaint is een webapp waarmee je afbeeldingen transformeert tot ware kunstwerken. De gratis dienst heeft alles voor elkaar: een uitstekende interface, exceptioneel schildergereedschap, videotutorials (lessen) en connectiviteit met sociale media.

De homepage van PsykoPaint prikkelt meteen de nieuwsgierigheid. Een slideshow presenteert enkele fantastische prenten, waarvan de rechterkant origineel is maar de linkerkant 'PsykoPainted'. Beweeg je met de muis van links naar rechts, dan schuift het kunstwerk als een gordijn over het origineel heen. Onderaan navigeer je naar video's met uitleg en recente creaties van PsykoPaint-gebruikers. Waarschijnlijk wil je echter zelf aan de slag, dus dan klik je als de bliksem op de 'Getting Started' pijl.

PsykoPaint geeft je 3 keuzes: je kladdert op een afbeelding die je vanaf je pc inlaadt, één van de proefstukken van PsykoPaint zelf, of je gaat los op een leeg canvas. De geselecteerde prent neemt bijna het hele browserscherm in, maar de balk onderaan is jouw digitale schilderset. PsykoPaint biedt kwasten met namen als Van Gogh, Monet & Renoir en deze schilderen een stuk lekkerder dan tekentools uit bijvoorbeeld PhotoShop. De app ondersteunt lagen en bevat alle essentiële opties voor design-apps.

De naam 'PsykoPaint' is geen overdrijving en ook geen goedkoop lokkertje: met de dienst creëer je werkelijk tekeningen die er als echte schilderijen uitzien. Heb je iets moois gemaakt, dan wil je dit natuurlijk laten zien aan vrienden of familie. Je slaat afbeeldingen eenvoudig op als jpg-bestand, maar ook delen via Facebook is een fluitje van een cent.

Heb je een creatieve geest, dan wil je PsykoPaint zeker proberen. Voor je het weet verander je een doodgewone foto in een Van Goghiaans meesterwerk. Het fijnste is dat de ervaring ook nog eens 'echt' voelt. Je ziet geen muis maar een kwast en je zou zweren dat de verf op je beeldscherm kleeft.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
PsykoPaint

Naar de site

PsykoPaint

Beoordelingen about PsykoPaint

Promotie×
BDRip.Hun | Heard Island And McDonald Islands | cimatron E13