PRO EVOLUTION SOCCER 2018 LITE

PRO EVOLUTION SOCCER 2018 LITE voor Windows

Gratis versie van PES 2018

Pro Evolution Soccer 2018 Lite is de gratis versie van Konami's populaire voetbalspel, dat zich richt op het seizoen 2017-18. Het is in wezen een uitgeklede versie van het volledige spel, waarbij sommige spelmodi worden weggelaten en andere beperkingen gelden. Desalniettemin zijn er verschillende speltypen voor meerdere spelers en online multi-spelers beschikbaar, zodat spelers genoeg te doen hebben. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Core gameplay identiek aan de betaalde versie
  • De populaire MyClub-modus is inbegrepen
  • Spelmodi voor één speler en voor meerdere spelers
  • Indrukwekkende graphics en gelijkenis van spelers

TEGEN

  • Geen Master League-modus inbegrepen
  • Kan spelers of teams niet bewerken
  • De opties voor het matchen van tentoonstellingen zijn beperkt
  • Sommige spelers en teams hebben geen licentie

Pro Evolution Soccer 2018 Lite is de gratis versie van Konami's populaire voetbalspel, dat zich richt op het seizoen 2017-18. Het is in wezen een uitgeklede versie van het volledige spel, waarbij sommige spelmodi worden weggelaten en andere beperkingen gelden. Desalniettemin zijn er verschillende speltypen voor meerdere spelers en online multi-spelers beschikbaar, zodat spelers genoeg te doen hebben.

Spelmodi en beperkingen

Een van de spelmodi in Pro Evolution Soccer 2018 Lite is de Exhibition-modus, waarmee eenvoudige wedstrijden kunnen worden ingesteld en gespeeld en MyClub-modus, het antwoord van PES 2018 op de Ultimate Team-modus van de FIFA, waarin spelers een dreamteam bouwen en gebruiken het om andere teams online te spelen. Trainingsmodus en PES League zijn ook inbegrepen, waarbij de laatste dient als middel om online competities te spelen. Deze modi hebben echter verschillende beperkingen. Bijvoorbeeld, in de expositiemodus wordt de optie voor extra tijd en penalty shoot-outs verwijderd en worden de lengtes beperkt tot vijf minuten, terwijl MyClub de optie verwijdert om je team te exporteren voor gebruik in andere gamemodi.

Een gestripte rugervaring

Uiteindelijk biedt Pro Evolution Soccer 2018 Lite spelers een gratis, uitgeklede versie van de volledige game. Hoewel sommige basisspelmodi, zoals de Master League- en de Edit-modus, zijn verwijderd, is de basis-gameplay identiek aan de betaalde versie en is er voldoende meegeleverd om casual spelers tevreden te houden.

Meeste downloads Sportspellen voor windows

PRO EVOLUTION SOCCER 2018 LITE

Download

PRO EVOLUTION SOCCER 2018 LITE Varies with device

Beoordelingen about PRO EVOLUTION SOCCER 2018 LITE

Promotie×
Crime and Punishment (Character Suffering) | Honda CB 450 K1-2 1969, garde-boue / Kotflügel | SZY (50)