Portal: The Flash Version

Portal: The Flash Version

Ietwat plattere versie van een driedimensionale topper

VOOR

  • Leuke 2D versie
  • Verslavende speelstijl
  • Zet je aan het denken

TEGEN

  • Erg moeilijk

Uitmuntend
8

Portal: The Flash Version is een 2D-variant van Valve's populaire 3D-overlevingsgame Portal. In het gratis spel open je twee poorten; één als ingang en de ander als uitgang. Met deze poorten moet je ontsnappen uit kamers, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Portal is oorspronkelijk een spel van Valve, de oprichter van gameswinkel Steam. Dit spel kent hetzelfde uitgangspunt -het ontsnappen uit een kamer met een 'portaal-gun'- maar dan in 3D. Deze 2D-versie speel je gratis online, met dank aan animatiemotor Flash. De game begint met een korte inleiding, waarna jij aan de slag kunt. Met je wapen schiet je een blauw gat als ingang en een geel gat als uitgang. De posities van deze poorten zijn uiteraard belangrijk.

Het idee van Portal: The Flash Version is redelijk origineel en ook in 2D is het vermakelijk. Je moet goed nadenken waar je de poorten opent en zwaartekracht heeft effect op het betreden (en verlaten) van een poort. Spring je vanaf een hoger platform in een poort, dan bouwt momentum op (ofwel impuls). Zo lanceer je jezelf de lucht in, mits je een goede aanloop neemt. Soms is de uitgang (een deur aan de andere kant van een kamer) moeilijk te bereiken, waardoor je creatief moet zijn.

Portal: The Flash Version is een leuke time waster en uiterst geschikt voor op 't werk (ahem..tijdens de pauze natuurlijk!). Grappige beelden en een leuk deuntje op de achtergrond polijsten het vermakelijke spel en nodigen uit voor menig speelkwartiertje.

Meeste downloads Puzzels voor web-apps

Meer
Portal: The Flash Version

Naar de site

Portal: The Flash Version

Beoordelingen about Portal: The Flash Version

Promotie×
Fortnite Installer | 2 Hashmi Kajal Kohl Eyeliner Eye Tube Liner Black New Orignal Sticks Makeup New | Féminin/Féminin