Polldaddy

Polldaddy

Peilingen en enquêtes creëren voor je blog of website

VOOR

  • Enquêtes, peilingen én cijferwaarderingen
  • Gebruikersvriendelijk formulieren maken
  • Overzichtelijk dashboard met statistieken
  • Integreert met sociale media

TEGEN

  • Weinig variatie in designs

Uitmuntend
8

Met Polldaddy maak je gratis online enquêtes en peilingen. Zo vraag je bijvoorbeeld de lezers van je blog op een stelling te reageren of verkrijg je als bedrijf data over klanttevredenheid.

Na het aanmaken van een Polldaddy-account beschik je over een 'dashboard'. Deze beheerder geeft via enkele tabjes een overzicht van aangemaakte enquêtes ('surveys'), peilingen ('polls') en cijferwaarderingen ('ratings)'. De formulieren maak je op gebruiksvriendelijke wijze aan. Naast de inhoud van questionnaires bepaal je óók het uiterlijk met enkele kant-en-klare designs. Via de opties voeg je bovendien wachtwoordtoegang toe of stel je in dat een enquête sluit na een bepaalde datum.

Polldaddy integreert uitstekend met sociale media, blogs en websites. Zo stuur je een peiling pijlsnel naar je vrienden via Facebook. Ook zorg je er zo voor dat Polldaddy jou de statistieken van je onderzoekjes e-mailt. Om geavanceerde gebruikersdata te verkrijgen - zoals IP analyse en locatie - dien je een betaalaccount aan te maken. Wat dit betreft heeft concurrent Micropoll een streepje voor op Polldaddy: deze web-app is volledig gratis.

Wil je onderzoek doen onder je klanten of de bezoekers van je website? Zonder enige kennis van programmeren en webdesign maak je met Polldaddy eenvoudig questionnaires aan.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor web-apps

Meer
Polldaddy

Naar de site

Polldaddy

Beoordelingen about Polldaddy

Promotie×
Vidmate premium apk download | When The Dust Settles | Paul Bettany