Pirates of New Horizons

Pirates of New Horizons Prototype

Avontuurlijke game met ruimtepiraten

VOOR

  • Goede graphics
  • Leuk en grappig
  • Uitdagende puzzels

TEGEN

  • Aan de korte kant

Uitmuntend
8

Pirates of New Horizons is een prototype 3D-avontuur over een jonge ruimtepirate genaamd Annha. Dit avontuur mixt zwaardvechten en puzzelen met een platformspel en zal vooral de fans van Super Mario en Zelda aanspreken. Het is een prototype dat de makers tot een volledig spel ontwikkelen wanneer de reacties positief zijn.

Voor een onafhankelijk spel (indie-game) is Pirates of New Horizons erg mooi vormgegeven. Dankzij de uitstekende Unity-engine zijn de graphics buitengewoon. Toch is dit spel uitermate licht en doet het geen aanslag op je computer. De puzzels in Pirates of New Horizons zijn uitdagend, waardoor je best even zoet bent.

Deze game is ontworpen om met een controller te spelen. Het is mogelijk om met je toetsenbord te spelen, maar erg makkelijk gaat dat niet. In de uitleg staan ook de knoppen van een Xbox 360-gamepad weergegeven, waardoor je af en toe de kluts kwijtraakt.

Pirates of New Horizons is een vermakelijke game die het verdient om verder te ontwikkelen. Voorlopig vermaak je je vast met deze versie, ook al is hij wat aan de korte kant.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Pirates of New Horizons

Naar de site

Pirates of New Horizons Prototype

Beoordelingen about Pirates of New Horizons

Promotie×
Kirin no Tsubasa (Movie) | Robotboy | Cloudflare