PIPE by BMX Streets

PIPE by BMX Streets voor Windows

Een BMX-stuntsimulator

PIPE by BMX Streets is gebouwd voor de BMX-community en is geen typisch BMX-arcadespel. Er is meer aandacht besteed aan realistische BMX-bewegingen en er is minder aandacht besteed aan de gameplayerversie. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De beste BMX-simulator van zijn leeftijd
  • BMX-specifieke bewegingen zijn beschikbaar
  • Er kunnen veel tricks en sprongen worden geprobeerd
  • Springen is gewaagd maar realistisch

TEGEN

  • Niets anders te bereiken dan verschillende stunts
  • Besturing is lastig en soms frustrerend
  • Tricks zijn erg moeilijk om uit te voeren
  • Te weinig nummers en speelarena's

PIPE by BMX Streets is gebouwd voor de BMX-community en is geen typisch BMX-arcadespel. Er is meer aandacht besteed aan realistische BMX-bewegingen en er is minder aandacht besteed aan de gameplayerversie.

Een realistische simulator met zo-zo graphics

PIPE by BMX Streets is een game waarbij je een BMX-fiets door en over verschillende obstakels fietst, zowel in een arena als in een kleine stad. De manier waarop de fiets beweegt, reageert en zelfs hoe hij zichzelf in de lucht beweegt, is zeer geavanceerd en zeer realistisch. De besturing van de fiets vergt vaardigheid, die je tijdens het spelen moet leren, en daarom vinden veel mensen de bediening lastig en frustrerend. Ze vormen echter een balans tussen de manier waarop u uw speler en uw fiets verplaatst en de manier waarop fysica, zwaartekracht en momentum een ​​bewegende fiets beïnvloeden. Helaas zijn de graphics nog steeds in het tijdperk van PlayStation 2, wat jammer is.

Interessant voor BMX-liefhebbers

PIPE by BMX Streets is jammerlijk onbevredigend voor iedereen behalve voor BMX-enthousiastelingen, wat jammer is omdat het overbrengen van dergelijke gedachten en aandacht voor BMX-simulatie in iets zoals een VR-game of zelfs een VR-game met een cyclus, deze BMX-simulator in een wereldklopper. Het ontwikkelteam heeft duidelijk heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de BMX-beweging en fysica van het spel zo echt mogelijk zijn. Het is gewoon een schande dat al deze moeite is gegaan naar een formaat dat zo beperkt is als een pc of console waarbij de gebruiker alleen een controller vasthoudt. Toch moet deze game helpen bij het definiëren en ontwikkelen van de toekomst van BMX-spellen.

Meeste downloads Simulators voor windows

PIPE by BMX Streets

Download

PIPE by BMX Streets Varies with device

Beoordelingen about PIPE by BMX Streets

Promotie×
Frankreich | Non-Franchised Small Business Analysis: Evaluating New Business Opportunities | 9GAG: Best Funny GIFs Pics APK Full Version