Pilot Handwriting

Pilot Handwriting

Verstuur e-mails in je eigen handschrift

VOOR

  • Leuk en persoonlijk

TEGEN

  • Vereist geduld

Uitmuntend
8

Met het gratis Pilot Handwriting creëer je van je eigen handschrift een lettertype. Het versturen van een e-mail is een stuk onpersoonlijker dan een handgeschreven brief, maar het is wel eenvoudiger en sneller. Wil je toch een karakteristiek tintje aan je elektronische correspondentie meegeven, kijk dan eens naar Pilot Handwriting.

Om te beginnen print je een sjabloon uit waarin je alle letters en cijfers invult. Daarna selecteer je hoe je deze wilt invoeren in Pilot Handwriting. Je kiest hier tussen scannen, voor de webcam houden of een foto met een digitale camera maken. Pilot Handwriting zet nu je handschrift om en je typt direct een mailtje of je plaats een bericht op Facebook. Mocht je ergens uitgeschoten zijn dan poets je jouw letters nog wat op alvorens het op te slaan.

Het scannen of opslaan via webcam gaat niet over rozen. Je krijgt vaak de melding dat er tekens ontbreken. Via de digitale camera gaat het overduidelijk het gemakkelijkst, al moet je dan wel de camera precies goed boven het sjabloon houden. Bovendien bevat het invulblad niet alle mogelijke tekens. Je zult bijvoorbeeld het woord 'procenten' voluit moeten typen. Daarentegen gebruikt Pilot Handwriting jouw puntkomma voor een keur aan tekens waaronder accenten op je klinkers.

Met Pilot Handwriting schrijf je op je computer met je eigen handschrift. Je vult eenmaal een sjabloon in en voortaan schrijf jij al je mailtjes lekker persoonlijk met alle hanenpoten van dien.

Meeste downloads E-mail clients voor web-apps

Meer
Pilot Handwriting

Naar de site

Pilot Handwriting

Beoordelingen about Pilot Handwriting

Promotie×
1544264131888.jpg | #100 - Vol.12 chapter 100 01-19-2016 | Classroom Spy Professional Edition Gratis