Picnik

Picnik

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Eenvoudig online foto's bewerken

VOOR

  • Alle basisgereedschappen
  • Importeer foto's van Facebook, Flickr
  • Duidelijke hulpfunctie

TEGEN

  • Meeste effecten slechts voor Premium

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar.

Picnik is een gratis webapplicatie waarmee je foto's aanpast. Het is een online huis-tuin-en-keuken-variant van het succesprogramma Photoshop.

Je uploadt in Picnik een foto van je harde schijf of van je favoriete sociale netwerk zoals Facebook of Flickr. Daarna kies je wat je wilt doen. Met Picnik pas je de grootte van de foto aan, draai je deze een kwartslag en pas je vele effecten toe. Zo geef je jezelf een lekker zongebruinde tint en werk je eenvoudig eventuele rimpels weg. Alle effecten die je toepast haal je desgewenst met één druk op de knop weer weg. Zo verpest je geen enkele creatie.

Het aanbod van Picnik is opmerkelijk groot voor een webapplicatie. Helaas zijn veel van de aanwezige functies alleen toepasbaar als je een Premium-account hebt. Dit staat niet altijd even duidelijk aangegeven, waardoor je eerst een filter op je foto loslaat om er dan achter te komen dat je deze niet op mag slaan. Toegeven, voor de prijs van Photoshop heb je een Premium-account van Picnik voor de komende 52 jaar, maar zo enorm uitgebreid is de betaalde variant ook weer niet.

Wil je even snel een fotootje bewerken dan is Picnik de webapplicatie bij uitstek. Je uploadt je foto eenvoudig en past hem dan naar wens aan. Het is geen totaalpakket zoals Photoshop, maar voor een simpele bewerking ben je bij Picnik aan het juiste adres.

Picnik ondersteunt de volgende formaten

JPG, GIF, PNG, BMP, TGA, TIF, TIFF, XBM, PPM, JPEG, JPE

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer

Beoordelingen about Picnik

Promotie×
pixeluvo | Surreal humor | Vinyle Saison 2 Corine