PicMonkey

PicMonkey

Instagram-variant die werkt vanuit je webbrowser

VOOR

  • Immens aantal filters
  • Leuke, grappige sjablonen
  • Uitgebreide functies voor portretten

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

PicMonkey is een gratis dienst waarmee je effecten toevoegt aan foto's. Je sleept simpelweg afbeeldingen naar een knop op de webpagina en deze opent het kiekje meteen in de online bewerker. Naast het toevoegen van talloze effecten snijd je foto's bij en pas je sjablonen, objecten of frames toe op de compositie.

PicMonkey gebruik je vanaf elke browser. Naast het slepen van een foto naar een speciale knop kan je er ook gewoon op klikken om een foto te uploaden. Qua functionaliteit lijkt PicMonkey een beetje op de webdiensten van Aviary, hoewel er ook zaken zijn geleend uit Instagram. We hebben het hier uiteraard over de flitsende filters, die van futloze kiekjes kunstwerkjes maken.

PicMonkey is ontzettend uitgebreid, want het biedt maar liefst 7 menu's vol filters, sjablonen, objecten en andere pracht om je afbeeldingen te verfraaien. Je selecteert ze vanuit menu's die openklappen met een muisklik. Het aantal effecten (2e menu van boven) bij PicMonkey is immens. Niet alleen gooi je à la Instagram de kiekjes door de kleurverzachter of ouderdomsmolen; zelfs de effecten voor focus (vervagen etc.) zijn uitgebreid. Wil je snel een foto corrigeren dan is er de "Auto adjust" knop, die onmiddellijk de kleuren bijstelt.

Deze recensie onthult het topje van de ijsberg met mogelijkheden in PicMonkey. Elk menu herbergt nieuwe, fijne opties die je foto's verbeteren. Of het nu gaat om de snelle bewerking van een webplaatje of een complete makeover van een Facebookfoto; PicMonkey klaart de klus.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor web-apps

Meer
PicMonkey

Naar de site

PicMonkey

Beoordelingen about PicMonkey

  • door Anonymous

    picmonkey niet meer gratis....
    heel mooi progje...maar helaas niet meer helemaal gratis voor alle filters e.d. i...   Meer

Promotie×
They Shall Not Grow Old (2018) | xxxHolic | Parris Goebel