PhotoFunia

PhotoFunia

Verrassende effecten toevoegen aan foto's

VOOR

  • Zeer goede integratie foto in sjabloon

TEGEN

  • Hinderlijke reclame in scherm

Goed
7

PhotoFunia is een applicatie die kant-en-klare effecten aan je foto's toevoegt. Met deze online software hang je jouw portret in een museumzaal, op Times Square of maak je van jezelf een houtskoolschets.

Om te beginnen kies je een PhotoFunia-effect onder de 'effecten' of 'lab' tab. Deze staan vol met kant-en-klare sjablonen. Stap 2 is het selecteren van een foto (van max. 10 MB) uit je systeem. Hierna gaat PhotoFunia aan het werk en binnen een paar seconden staat het resultaat in je browserscherm. Ben je tevreden over je opgeleukte kiekje, dan kun 't delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Photofunia maakt gebruik van technieken voor gezichtsherkenning en corrigeert jouw originele beeld qua licht, kleur en helderheid, zodat 't beter in een gekozen sjabloon past. De resultaten zijn over het algemeen dan ook zeer acceptabel. Het enige minpuntje betreft het bijsnijden van je beeld-invoer; PhotoFunia biedt deze optie niet altijd aan.

Ben jij een social networkbeest met een niet aflatende drang je profielfoto dagelijks te veranderen? Vergrijp je dan gerust eens aan PhotoFunia. Binnen enkele seconden staat je koppie weer in een prachtige nieuwe omgeving.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
PhotoFunia

Naar de site

PhotoFunia

Beoordelingen about PhotoFunia

Promotie×
Tod Williams | 姜恩卓 | Megamente