Photobucket

Photobucket

Plaatjes uploaden, beheren en delen via interactieve fotogemeenschap

VOOR

  • Eenvoudig uploaden en beheren
  • Veel sharing-opties (incl. sociale media)
  • Immens online aanbod foto's en plaatjes

TEGEN

  • Wennen aan overzicht in beheerder
  • Hinderlijke reclame

Uitmuntend
8

Photobucket is een interactieve site voor het gratis uploaden, beheren en bewerken van al je foto's en andere afbeeldingen. Het sociale fotoportaal biedt bovendien toegang tot een altijd groeiende catalogus met tienduizenden plaatjes van andere gebruikers.

Om mooie foto's te vinden op Photobucket heb je geen account nodig. Op de homepagina klik je op een categorie die je aanspreekt, waarna de browser je automatisch naar de fotobibliotheek voert. Materiaal gaat van retro & vintage tot superhelden en gaming: naast artistieke fotografie vind je op Photobucket dus ook allerlei luchtig materiaal. Vrijwel alle plaatjes beschikken over 'tags', labels die ervoor zorgen dat soortgelijk materiaal in dezelfde zoekopdrachten opduikt.

Photobucket begon als opslagplaats voor beeldbestanden en dat is nog steeds de belangrijkste functie. Nadat je een gratis account aanmaakt, krijg je 500 mb aan eigen webruimte. Hier upload je prenten en ook videobestanden naar toe. In een overzichtelijk manager zet je het materiaal in zelf aangemaakte mappen. Alles wat je op Photobucket plaatst, laat je hierna ook eenvoudig zien aan de rest van de wereld: zo vind je onder elke afbeelding knoppen voor het delen via Facebook, Twitter, e-mail of weblink.

Net als concurrent Picasa beschikt Photobucket bovendien over fotobewerkingsfuncties. Natuurlijk zijn de mogelijkheden beperkt vergeleken met designsoftware als Photoshop, maar toch gaat het verder dan wat rode ogen verwijderen. Photobucket laat je bijvoorbeeld op veel manieren teksten en effecten toevoegen. Wel krijg je op de fotosite te maken met vrij veel reclame: vooral de geanimeerde varianten leiden af.

Deel je graag foto's en internetplaatjes met je vrienden, dan heb je wellicht behoefte aan één centrale plek om alles te 'dumpen' en te beheren. Photobucket biedt je niet alleen de nodige webruimte, maar ook het gereedschap om je foto's met enkele muisklikken te delen én eerst nog even op te leuken.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
Photobucket

Naar de site

Photobucket

Beoordelingen about Photobucket

Promotie×
مسلسلات تركية | 让开,命运啊 | Disney / Buena Vista